Смъртта на Чавес – следите на едно научно убийство

Ракът не се захранва само от радиации. Оръжията за тайно премахване на неудобни хора включват замърсени дрехи, смъртоносни гъбички и „танцуващи вируси“ предавани от животни. Чудеса на науката от шампионите на демокрацията.

Работата на научната комисия няма да бъде изобщо лесна да разясни как е бил атакуван президента Уго Чавес, за да му се активира агресивен щам от рак.

„Тайното“ или „научното“ убийство на лидери е дългосрочна индустрия в хегемонните власти. Благодарение на неуморните усилия на стотици учени, човечеството се радва на арсенал от тихи оръжия, който може да ликвидира неудобни персонажи прикрито и изкусно.

Властите повече от половин век изучават областта всеотдайно.

През 2007 г, журналистът Робърт Бърнс от Асошейт Прес, след като е анализирал декласифицирани документи на армията на Съединените Щати през 1948 г. е разкрил как се е открила

„възможността да се използват радиоактивни отрови за убиване на „важни персони“ като военни или цивилни лидери“.

„Подкрепленията са участвали в тайното търсене на военните за „нова идея за война“ като са използвали радиоактивни материали на атомната бомба за да замърсят ивици вражеска земя или за да ги използват срещу военни бази, фабрики или вражески войски.

Сред предадените на АП документи – една бележка от Армията датираща от 16 декември 1948 г и класифицирана тайно описва интензивна програма за разработка на множество военни употреби на радиоактивните материали…

Четвъртият приоритет на ранкинга е бил ‘муниции за атакуване на индивидите’ използвайки радиоактивни агенти за тези, за които ‘няма лек, нито терапия’.

От онези пионерски работи досега, шампионите на демокрацията са напреднали много в опита си да направят от света по-удобно място за интересите си.

Пърси Алварадо Годой разкрива как ракът като оръжие продължава да бъде важна област на изследване на американското правителство чрез Департамента за изследвания на рака във Форт Детрик, във Фредерик, Мериленд.

Това място е познато като център на биологичната война на Пентагона където са разработили различни смъртоносни болести и дори понастоящем се разследва заради смъртта на повече от 600 човека, които живеят в жилищните зони, близки до военните бази.

Алварадо изтъква, че от 1975 г

„ултратайните проучвания са насочени да развият специална програма за вируса на рака, много агресивна и смъртоносна…

Настояването на тези лаборатории да достигнат до механизми за изкуствена изработка на злокачествени или ракови клетки, доста инвазивни и способни да се разпространят в организма развивайки несдържаема метастаза е продължавало повече от четири десетилетия“.

Затова когато някои „гласове на науката“ опровергаха като „ненаучна“ възможността за умишлено създаване на рак, говореха от своята наивност или невежество.

Лесно е да се предположи, че никой от консултираните от пресата онколози няма достъп до последните резултати от половинвековното военно проучване, за да постигне тази цел.

Спомняте ли си за скорпиона от Матрицата?

Венецуелското правителство обяви, заедно със смъртта на Чавес, че е имало следи за „заразен“ рак, продукт на „международна“ конспирация и ще започне разследване, за да достигне до истината за източника на болестта на лидера на боливарийската революция.

Кои са тези следи? Какво може да проследи комисията?

Това е истинска енигма. Възможностите са много, защото арсеналът от скрити оръжия е многообразен и свръхсекретен. Малкото, което е публично известно произлиза от декласифицирани документи от преди десетилетия.

Отгоре на всичко Уго Чавес е бил човек, с много публични изяви в различни събития, следователно уязвим чрез различни техники.

Забележете, че кубинецът Фидел Кастро, рекордьор в сферата на опити за убийство, винаги е бил много внимателен при излизането си навън и е разгървал ефективно проучване преди да има публична изява. Въпреки това почти го убива мистериозна стомашно-чревна болест при връщане от върховна среща в Аржентина.

Фидел, разказват днес много журналисти, е предупреждавал венецуелеца преди години.

„Чавес, трябва да се пазиш. Тези хора (американците) са разработили технология. Много си невнимателен. Внимавай какво ядеш, какво ти дават да ядеш… Една малка игла и ще ти инжектират не знам какво“.

Ето няколко хипотези, които могат да предложат изследователите.

– Импланти и облъчващи устройства
Както видяхме в предишните глави, радиацията с пулсиращи микровълни, в подходящи дози и честоти може да ни разболее от рак.

Въпреки това трябва да мислим за достатъчни периоди от време и/или за радиация насочена специално към жертвата чрез нейната ДНК.

В този смисъл е привлекателно искането, което е изпълнило ЦРУ в северноамериканското посолство в Парагвай, разкрито от Уикилийкс през 2008 г., за да се съберат всички биометрични данни, включително ДНК, от четиримата кандидати за президенти.

За да се постоянства да се облъчи Чавес докато заболее, е било необходимо устройство с „тракинг“ (персонализирано преследване). Това е технически възможно и е било изпитано. Една възможност са имплантите, които позволяват локализирането на жертвата във всеки момент.

Една статия от електронното списание „Slate Magazine“ препраща че,

„макар че е трудно да се зарази с рак един враг, сигурно е много възможно да се увеличат шансовете му да развие болестта. Най-ефективната опция би била радиацията“.

Най-ефективното: имплантиране на механизъм, който да излъчва радиация в тялото на врага.

Също е възможно имплантът „да покаже“ постоянно местонахождението на жертвата на източник на външна радиация (сателитна, например). От имплантите са се оплакали жертви на скрити атаки.

Трудно е да се помисли, че президент, предполагаемо обслужван само от лекари с огромно доверие би могъл да пострада от имплант против волята си.

Въпреки това, балсамирането на Чавес (след това прекратено) е можело да бъде по принцип стратегия на следене.

-Храни или замърсени дрехи:

Изследователят и журналист Джеръми Бигуд обяснява, че има много агенти, които причиняват рак, които са били превърнати в оръжия в Съединените Щати във Форт Детрик, Арсеналът на Еджуд и други военни бази и центрове на Енергийния департамент.

Цитира, че микотоксините (токсични гъбички) са били превърнати в оръжия.

Микотоксините Т2 могат да причинят некроза в тъканта като я пробият и се превърне в рак, който не е незабавно летален. Може да се причини рак с тях и с други вещества, които влязат в контакт с храносмилателната система чрез замърсена храна или напитки или дори паста за зъби.

ЦРУ също е било пионер в употребата на агенти, причинители на рак, които биха могли да инфектират жертвите си чрез инжекция, вдишване или контакт с кожата чрез дрехите, особено бельото.

Тук трябва да се напомни, че агресивният рак на Чавес е започнал в интимната му зона. И че един от опитите за убийство на Фидел се е базирало в отравяне на ботушите му.

– Танцуващи вируси и в аерозола:
Уейн Медсън от Глобал Рисърч разказва, че още след конвенцията за биологическа война, която е забранила употребата на биологически оръжия през 1972 г., мащабното производство на вирус е продължило тайно и през 1977 г. се е отпразнувал „успеха“ на 60 000 литра онкогенични и имунопресиращи вируси.

ЦРУ и пентагонът се гордеят, че имат в арсеналите си ботулинни токсини, които могат да причинят смъртоносна интоксикация.

Изследване на Форт Дерик е включвало предаването на аерозоли на вируси, причинители на рак и производството на „танцуващи“ вируси, които, използвайки животински видове като трамплин, биха могли да се вмъкнат в човешките същества с намерението да причинят рак.

Има такова количество документация за употребата на оръжия, които предизвикват рак, че съществуването на този вид оръжия не се взима предвид. Заради нещо ЦРУ отказва да информира за участието му в смъртта на Чавес, като отрича правото на информация на собствените си граждани.

Въпросът е да се разнищят техниките, за да се избегнат нови атаки и още жертви. И особено да се разоръжи криминалната организация, която ги подтиква.

Една мисия на цялото човечество срещу наглия и ужасяващо опасен враг.

Палестинският лидер е бил убит. Арафат, доказана жертва след 9 години

Фидел Кастро почти е умрял от мистериозна чревна и стомашна болест, с която се е заразил след като е присъствал на върха на Народите (2006 г) в Кордоба с Чавес и Нестор Киршнер.

Една връзка от Посолството на САЩ в Буенос Айрес, датираща от 26 юли 2006 г. е доказала неудоволствието на Вашингтон от присъствието в Кордоба на Кастро и Чавес, заедно с Киршнер:

„Това, което беше забележително на върха беше степента до която Аржентина и Бразилия, двамата главни герои в Меркосур от основаването му са изиграли вторични роли в този връх докато Чавес и Кастро са доминирали срещата“.

От тримата участници на Върха на Народите, Киршнер и Чавес сега са мъртви.

Киршнер е умрял от внезапен инфаркт и Чавес от агресивен рак в интимната област. Фидел се е оттеглил от задълженията си като президент когато е бил на ръба на смъртта.

Смъртта на лидера на организацията за освобождение на Палестина през 2004, Ясер Арафат потвърждава ужасната ефикасност на скритите убийства. Бил е жертва на смъртоносно отравяне на еритроцитите си и дори не е могъл да се диагностицира смъртоносния продукт в болницата в Париж от френските лекари.

Разбира се израелските власти са отричали участието на Мосад в смъртта на Арафат в продължение на девет години докато накрая през януари 2013 г. президентът Шимон Перес е признал за първи път участието на Тел Авив в смъртта на екс президента на Народната Власт на Палестина (НВП).

Каза, че екс министъра Ариел Шарол е наредил убийството на Арафат по време на разговор с бившия министър на отбраната Шаул Мофаз.

Преди това една международна комисия от лекари е потвърдила, че палестинския лидер е бил отровен.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: