Психотронни оръжия за контрол върху хората

„Психотроника“ е термин, с който се групират някои техники, използвани в парапсихологията за интерпретация на някои паранормални феномени според теориите на биоелектромагнетизма. Базира се на използването на вид енергия, който предполагаемо се произвежда от взаимодействието на психически и атомни енергии. Първите произхождат от психиката на живите същества, а вторите от структурираните биоплазма или поле на формите. В съвремието термина се използва главно от теософски групи и от почитатели на окултните науки и езотеризма.

Има очевидни обстоятелства, които предуславят, че се използват някои психотронни оръжия ЗА КОНТРОЛ НА ГРАЖДАНИТЕ БЕЗ ТЯХНО СЪГЛАСИЕ.

Съединените Щати са на предната линия на тези експерименти. Подобни оръжия вече съществуват в Пин Гап и Нурунгар (австралийски бази) и в положителен случай, правят ли го с намерението да ги използват срещу протестиращи, които биха искали да упражнят правото си на протест? Проучването за използване на електромагнитни вълни като оръжия за деформация на човешкото възприятие и генериране на негативни психосоматични въздействия са започнали след края на втората световна война.

Макар че официалните американски служби са потвърдили, че съветите се занимават с тази сфера се разкрива, че съветите са предложили пълна забрана на електромагнитната война. Вече се е експериментирало с материал в САЩ, първоначално с мишки, провокирайки гадене, тумори и други симптоми. В някои отбранителни служби на САЩ се е говорило за определени въздействия на радиочестотите за различни оперативни употреби. С други думи, американците знаят коя честота да използват, за да получат точна реакция върху някоя част от човешкия мозък. Съединените Щати са изправени пред проблем за експериментиране върху човешки същества. Потвърдило се е, че Белият Дом се е отказал да плаща за опити върху хора. Въпреки това се знае, че Белият Дом е приел да се експериментира, но само върху затворници и чужденци.

Как работят психотронните оръжия?

През 60-те години, изследванията върху електронните оръжия се разделят на две различни области. Първата се отнася за действието на оръжията, които действат на честоти от същото естество, като електрическата дейност на човешкия мозък, което представлява 14 Хц. Тези честоти се наричат ELF, те са абревиатура от Extraordinarily Low Frequencies (свръх ниски честоти). Като проект е запланувано да се провокират болести, които объркват електрическия ток в различни зони на мозъка, което е провокирало гадене, слабост, страх, паника и краткосрочно безсъзнание, както и депресия и други по-дългосрочни симптоми.

Целта беше да се определи коя честота отговаря за всяка човешка реакция. С ограничаването на проекта с кодовото име „Спяща красавица“ на администрацията Рейган, доктор Мичаел Персинджър – главен невролог в лабораторията по физиология от Университета в Онтарио е бил избран да намери отговорите. Като използва временните нискочестотни вариационни полета със свръх ниски честоти, които са били между 1 и 10 Хц.
Персинджър е бил способен да разболее мишки. Полето ELF, което е създал, е стимулирало производството на хистамин в мозъчните клетки, което е причинявало незабавно гадене.

Д-р Елизабет Раушер, атомна физичка, която е ръководела лабораторията за технологични изследвания на Сан Леандро в Калифорния, е продължила задълбочените проучвания върху ELF оръжията. Д=р Раушер вече е била определила въздействията на някои конкретни честоти, които са причинявали не само гадене, но и еуфория. Д-р Раушер е казала гордо: „Ако ми дадат пари и тримесечен срок, бих била способна да променя поведението на 80% от жителите на този град без да знаят. Бих ги направила щастливи или поне биха вярвали, че са щастливи… или бих ги направила агресивни“.

От няколко десетилетия има примери за бомбардиране на определени зони на САЩ и Съветския Съюз от големи ELF вълнови предаватели. Тези зони са толкова обширни, че изследователите на „ъндърграунда“ не са имали достъп до резултатите от дългосрочните въздействия. Обратно на вълните EHF (свръх високите честоти), които се отразяват от твърди повърхности, вълните ELF проникват изключително гъсти материи, включително най-упорития бетон. Защитните ресурси срещу този вид радиации са непознати. Другата сфера на изследвания върху електронните оръжия споменава микрочестотите, които са познати под името на „Barrier Walfare Microwave Tech“.

Подобни оръжия действат срещу електромагнитните вълни ELF, т.е. при изключително високи честоти. Тези вълни се използват обикновено за радарите и микровълновите печки, например. Главното предимство на EHF вълните върху ниските EFL честоти е, че тяхното предаване оперира по права линия и могат да се насочат лесно към малки цели. В сравнение с това, вълните ELF се разпръскват прекалено. Тези микровълни са генерирани от система, наречена „Магнетрон“, в която получените от затоплянето електрони в катодна тръба се движат благодарение на сила, която комбинира електрическо и магнитно поле. Катодният апарат е кух цилиндър, чиято външна страна е заобиколена от излъчватели на барий и стронциев оксид. Разположен концентрично около катодната ос, има широк аноден токов цилиндър, който съдържа голямо количество резонансни кухини на повърхността.

Когато се развие Магнетронът, произвежда излъчващ електрически ток между анода и катода докато магнитното поле е стимулирано от катода. Устройството се запечатва в празно пространство. Максималната мощ на излъчване е ограничена от размера на използвания Магнетрон, но изследванията показват, че най-мощният може да произвежда микровълнов ток за повече от десет милиона вата на туптене. Микровълнивият лъч, който се излъчва може да се концентрира по същия начин като фотографската леща най-големия ъгъл на отваряне до микро формата и може да се концентрира върху безкрайната точка. Магнетронът не е лесно преносим апарат. Един доста мощен преносим Магнетрон за въздействие на широка група изкупителни жертви, изисква малък камион за транспортирането си.

Опасности от електромагнитните оръжия

Уолтър Боуарт, американският автор на „Операция Контрол на Съзнанието“ твърди, че през 1989 г., поне една група от англичанки е служила за опитни зайчета на Департамента на отбраната върху някои видове на микровълнови EHF лъчи. Според твърденията на Боуарт, тези експерименти върху неамериканци са прикрити от Белия Дом. Това твърдение на Боуарт е получило цялата си достоверност заради дивите експерименти за контрол на съзнанието, извършени от ЦРУ, които са били извършени от известния психиатър Евън Камерън върху канадци от Монреал, още веднъж – те не са граждани на Съединените Щати и следователно ЖЕРТВУЕМИ. Определени симптоми са се появили при англичанки, които са се изложили на тези лъчи, когато са протестирали срещу атомните оръжия и последствията от оспадъците в Англия.

Тези симптоми са били следните:

  1. Нередовна менструация
  2. Аборти
  3. Гинекологични проблеми
  4. Изгаряния на ретината
  5. Проблеми със слуха
  6. Бързорастящи тумори

Откриване на оръжията

За съжаление за тези англичанки, не съществува никакво достъпно на обществеността устройство, което да открие психотронното бомбардиране. В Австралия съществува устройство в Дик Смит с името „Детектор на микровълновите фуги“. Първоначално е било предназначено заобля фугите на каучука на микровълновите печки, за да открие възможните фуги от радиации. Ако се открие фуга, тогава е било необходимо да се смени спешно фугата. Детекторът за микровълнови фуги е насочен и е способен да събира емисия на психотронна вълна, толкова лека колкото миливат на квадратен сантиметър. Значи е много чувствителен. Медицински изследвания в Съединените Щати също са доказали, че едно продължително излагане на фуги с ниска интензивност могат да причинят сериозни проблеми на очите като катарактата. Изследванията са се отнесли към група жени, които са били изложени на такива микровълнови фуги на работното място за месеци наред. За всеки случай, нивото на опасност е пропорционално на дистанцията на микровълновата печка, откъдето идва фугата.

В случая на тези протестиращи англичанки, Боуарт е предложил да покрият палатките си алуминиево фолио. Направили са го и въздействията са спрели веднага. С възможно най-малка защита, радиациите на психотронните вълни могат да се отклонят по същия начин, както пече алуминиев лист, сложен върху чиния в печка, който отразява вълните и така пречи на печенето на храните. Фактът, че микровълновите печки готвят храните с вибрации, които разтърсват молекулите вместо да ги затоплят, обяснява причинените вреди на протестиращите англичанки.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: