Психотронно оръжие – съществуваща невидима заплаха

Много хора стават жертва на психотронно оръжие, без дори да знаят за съществуването му. В България има изградена организация срещу прилагането му.

Преди няколко години, през октомври, конгресменът Денис Кусинич въведе в конгреса на САЩ законопроект, задължаващ американският президент да се включи в преговорите, целящи забраната на пространствено базирани оръжия. Това се отнася главно за психотронно оръжие и за други целящи да нанесат вреда на определени хора.

Публикации и доклади за съществуването на психотронно оръжие.

Както във всички законодателни актове, и тук са посочени такива, които действат със звук, светлина или електромагнитни стимулиране на човешкия мозък.Определението в този законопроект на система за оръжие включва: всеки вид непризнати или все още неразвити средства за причиняване на смърт или някаква телесна повреда, или повреждане или разрушаване на лица (или на биологичен живот, психично и телесно здраве, или физическо и икономическо благосъстояние на лице) чрез използването на наземни, морски-базирани, или пространствено базирани системи, използвайки радиация, електромагнитни, психотронни, ултразвук или инфразвук, лазер, или други опасни средства, енергии, насочени към отделни хора или към групи от населението с набелязана цел или за цели на информационна война, влияние на настроението, или контрол на съзнанието им.

Остават неясните психотронни оръжия, най-малко, за които всички обикновени хора остават неинформирани за секретните военни изследвания, както и в сферата на научната фантастика, тъй като досега нито един от публикуваните научни експерименти не е бил представен по начина, по който ще даде възможност за възпроизводство.

Това оръжие дава възможност да се манипулира човешкото поведение с подсъзнателно използване на звук или визуални съобщения, които обикновено засега са известни. Ето защо в повечето държави използването на такива технологични средства, без съгласието на потребителя, е изцяло забранено. Устройства за стимулиране на мозъка използващи светлина показват, че светлината, когато свети в определени честоти може да се използва за манипулиране на човешкия психически живот. По отношение на звука, има доклад за устройства, които предават фокусирани звукови вълни, които могат да чуят само лица, към които е насочен лъча на звуковите вълни. За такова устройство се появи публикация преди няколко години в световните вестници.

Лъчът се формира чрез комбинация от звукови и ултразвукови вълни, които лицето обект на настоящия лъч чува звукът вътре в главата си. Такова възприятие може лесно да се убеди човек, че е психично болен. Актовете, представени в тази статия показват, че с развитието на технологиите и познанието за функционирането на нашия мозък дава възможност за нови начини за контрол и манипулиране на човешкото съзнание. Един от тях както изглежда е електромагнитната енергия.

Въпреки, че в свободната научна литература в подкрепа на това предположение са публикувани само около 30 експерименти, през 1974 г. в СССР, след успешно тестване с военна единица в Новосибирск, инсталация Radioson (Radiosleep) е била регистрирана от Комитета на правителството по въпросите на изобретенията и откритията на СССР. Устройството е описано като метод за предизвикване на сън с помощта на радиовълни.

В научната литература техническото осъществяване на довеждане до състояние на човешко същество да заспи с радиовълни, се потвърждава в книгата на английски учен извършвал на изследвания в областта на биологичните ефекти на електромагнетизма.

В доклада на Световната здравна асоциация на нейонизиращите лъчения от 1991 четем: „Много от биологичните ефекти, наблюдавани при животни, изложени на СНЧ (свръх ниска честота) полета се появяват, че са свързани пряко или косвено, с нервната система“.

Сред публикуваните експериментите е имало и такива, където импулсни микровълнови печки, причинявали синхронизацията на изолирани неврони с честотата на пулсирането на микровълните – например неврон, който излъчва честота 0,8 Hz е принуден по този начин да излъчва импулсите си при честота от 1 Hz.

Импулсните микровълни променят концентрацията на невротрансмитерите в мозъка (невротрансмитерите са част от механизма, който предизвиква активирането на невроните в мозъка) и подсилват или атенюират ефектите на лекарства, доставени в него.

В доклад получен от програмата за тестване на Департамента за микровълнова изследвания от института за научни изследвания Walter Read Army, „Микровълните влияят на централната нервна система и предизвикват стимулиране подобно на електрическа стимулация несвързана с нагряване“.Експериментът, при който основните мозъчни честоти, регистрирани от ЕЕГ се синхронизират с пулсиращата честота на микровълните, може да обясни функцията на руската инсталация Radioson. Микровълните пулсират в честотата на съня и ще предизвикат синхронизация на мозъчната дейност с честотата на съня и по този начин предизвикват заспиване. Пулсирането на микровълните в честотния диапазон преобладаващ в мозъка, може да събуди заспал човек и да го държи в будно състояние по същата процедура може да причини бодърствуване на човешко същество.

След многократни повторения експеримента, пулсиращите микровълни в точната честота, започнали да се предизвикват от ефлукса на калциеви йони от нервните клетки.

Калцият играе ключова роля в активирането на неврони и Рос Адей, член на първия научен екип, който публикува този експеримент, публично изрази увереност, че този ефект на електромагнитно излъчване трябва да взаимодейства с концентрация от сложни задачи.

Робърт Бекер, който е имал дял в откриването на ефекта на импулсните полета при зарастването на счупени кости, публикувал откъси от доклада от тестването на програмата на изследователския институт Walter Read Army. В първата част, на която е трябвало трябва да бъдат тествани „бързи отслабващи ефекти“.

Британският учен Джон Еванс, работещ в същата област, пише, че и двамата Рос Адей и Робърт Бекер загубили своите позиции и субсидии за изследвания и ги нарича „изгнаници за свободно мислене“. През 1975 г. в САЩ, е публикуван военен експеримент, при който произведени микровълнови пулсации в мозъка на човек, предизвикват аудио възприятие на числата от 1 до 10. Отново това е възможността да се убеди човек, че е психично болен е очевидна.

Една програма на американския институт за научни изследвания Walter Read Army, се е състояла в провеждане на експеримент за „бърза слухова стимулация с помощта на слухови реакции“ и е имала за цел да доведе до „поведение, контролирано от стимулиране“. Нека си представим, че думите, доставени в мозъка се транскрибират в ултразвукови честоти. Няма ли тогава тези думи да бъдат възприемани като собствените ни мисли? И не би ли могло тогава поведението да се контролира по този начин?

„Окончателен доклад за Биотехнологически изследователски изисквания за аеронавигационна система през 2000 година“, на The American Air Force от 1982 гласи:

„Докато първоначалното внимание трябва да бъде към деградацията на човешкото поведение чрез термично натоварване и електромагнитно поле ефекти, последващата работа следва да обърне внимание на възможностите за насочване и разпитване на психическото функциониране, използвайки прилагането на външни полета“.

Някои учени предупреждават, че новите постижения в неврофизиологията могат да бъдат използвани за манипулиране на човешкия мозък.

През юни 1995 г., Майкъл Персингер, който е работил по проект за несмъртоносни електромагнитни оръжия на американския флот, публикувал в научно списание, статия, в която заявява: технически е възможно да се влияе пряко на по-голямата част от приблизително шест милиард мозъци на човешкия вид, без посредничество чрез класическите сензорни модалности чрез генериране на невралната информация в рамките на физическата среда в която се потапят всички членове на видовете, сега е незначително осъществимо.

През 1998 г. френският Национален комитет по биоетика предупреди, че неврологията все повече се признава, че представлява потенциална заплаха за правата на човека.

През май 1999 г. конференция на невролози, спонсорирана от ООН, се проведе в Токио. В декларацията четем:

„Днес ние имаме интелектуални, физически и финансови ресурси, за да овладеят силата на самия мозък, и да се разработят устройства, за да се докоснат до ума и дори се контролира или да изтрие съзнание. Ние искаме да изповядвате нашата надежда, че такова преследване на знания служи на мира и благосъстоянието“.

Съществуват и научни твърдения, че HAARP също може да се използва като психотронно оръжие. То може да бъде и под формата на аерозол, който само трябва да бъде вдишван от жертвата, за да й се внуши какво да прави, а също така и под формата на медикаментозни таблетки. С вдишването на психотронен аерозол се е стигало до обир на апартаменти, но в повечето случаи се използват не психотронни вещества, а упойващи.През последните няколко години събитията в международната политическа сцена, потвърждават, че концепцията за дистанционен контрол на човешкия мозък е въпрос на преговори. Още през януари 1999 г. Европейският парламент прие резолюция, в която се призовава за международна конвенция за въвеждане на глобална забрана върху всички разработки и внедрявания на оръжия, които могат да дадат възможност на всяка форма на манипулиране на човешките същества.

Организация срещу злоупотреба с психотронни оръжия.

През 2013 г. в България е основана Организация срещу злоупотреба с психотронни оръжия от журналистката Иванка Миланова, която преди е работила за радио ”Свободна Европа”. Членовете според думите й са около 200 човека. В едно интервю по повод смъртта на известния Пламен Горанов от град Варна, който се самозапали, тя споделя мнението си, че той е бил облъчван от психотронно оръжие и чрез него бил програмиран да се самоубие. Освен това и много други убийства зачестили през януари 2014 г., когато е дала интервюто са дело на облъчване с психотронно оръжие.

Фактите показват, че преди години нямаше толкова убийства в България и затова се предполага, че 80% от тях се дължат точно на психотронно оръжие, според г-жа Миланова. Наистина има логика в тези разсъждения. Симптомите на облъчените с психотронно оръжие са: те стават отпуснати, потиснати са им емоциите, чувствата, най-важното волята, имат главоболие, стават егоисти.Г-жа Миланова обясни, че има програми, които се ”инсталират” в мозъка избрания човек и чрез тях се постига манипулация на индивида. В избраните жетви или дари индивидуално само един човек, се постиска волята, той не може да отреагира да се противопостави на зададената команда и така е манипулиран да извърши определена задача, която може да бъде убийство, самоубийство или нещо друго. Представете си, че на определени хора в определен момент е зададена команда да предизвикат несъзнателно автомобилни катастрофи. Понякога и с това може да се обясняват причините за катастрофите по пътищата, но няма доказателство за това, за всяко отделно произшествие.

Тя споделя, че членовете на нейната организация са били подлагани на облъчване с психотронно оръжие по най-жесток начин. По-специално най-активните членове са били заплашвани не директно, но са усещали тежки симптоми на облъчването – дни наред те изпитват подкосяване на краката, затруднено дишане, главоболие, става им лошо, повръщат.  Най-новите членове рядко идват в офиса на организацията, след това спират да идват, само се обаждат с кратки съобщения по телефона или по интернет. Оказван е натиск върху тях и са ги заплашвали също.Доказателство за облъчването с психотронно оръжие няма, но имадетектори, които могат да установят излъчванията му, но обикновените хора не разполагат с тях, обяснява г-жа Миланова. За неговото действие може да се съди, по действията на човека. Ако не е бил психически болен, ако е бил материално добре и няма повод да извърши убийство или самоубийство, то тогава може да се предположи, че е бил под влиянието на психотронни оръжия. Тя не препоръчва да се търси лекарска помощ, ако почувстваме, че сме облъчени, защото лекарите и всички клиники участват в този заговор. Те могат само да изпишат скъпи лекарства, от които може и да няма полза.

За много хора целта с облъчването е да бъдат изолирани, обявени за психически болни, манипулирани и т. н.. Представете си, че с това психотронно оръжие лесно могат да изнудят всеки човек да се подпише, че продава апартаменти си, че взема голям или малък заем с ипотека или без ипотека, че е свидетел на престъпление, без да е бил и да свидетелства лъжливо под нечия команда на подсъзнателно ниво или нещо друго.

По въпроса за политиката. Лесно тълпата може да бъде манипулирана чрез психотронно оръжие или по друг начин да се въздейства. Спомняте ли си демонстрациите през 1997 г, когато свалиха правителството и дойде на власт СДС, но с него и бандитската приватизация, която беше започнала и по-отпреди. България стана напълно подчинена на чуждите банки и тайни служби. Всичко това е планирано отдавана и сега само се изпълняваше. Причината беше в кредитните милионери, които източиха парите, но и държавата обра финансовите средства на хората. Демонстрациите бяха само в довършителния етап. Психотронното оръжие е много подходящо за налагането на Нов световен ред.

Българският дисидент и журналист Николай Колев – Босия твърди, че разполага с информация, че в България многократно е прилагано психотронно оръжие.

И ето нещо важно за демонстрациите през зимата на1997 г. в България. За тях беше писано, че са подпомагани и от влиянието на екстрасенси. Това би трябвало да е точно така, защото се усещаше нещо, че става, без да е ясно точно какво. Влиянието на екстрасенси и хипнотизатори е подобно на това на психотронните оръжия, но е по-различно, с друг произход. Те действат чрез психични вълни на мозъците на другите хора, но това не е нещо естествено както някои се опитват да ги обяснят. Техният произход, както и този на магиите, които се вършат от почти всички народи, според някои професори е извънземен.

Това са така наречените духове от други светове, които обитават нашата планета отдавна и вършат разни дела като действат главно в умовете на хората. Така се стига до убийства, войни и всякакви престъпления. В Библията тези духове от други светове са описани като демони и от тях много хора биват обсебвани. Обяснено е че най-мерзостните грехове са идолопоклонството, правенето на магии, търсенето и ползването на услуги от медиуми (запитвачи на духове) – контактьори с демони и духове на умрели.

 

Умрелите не живеят след смъртта с духовни тела, но демоните се явяват в техен образ и с техния глас, за да мамят хората и да ги спечелят за пъкъла. Днес с успех се налага разбирането, че след човек живее, това е лъжа поднесена от Сатана, за да мами хората да вярват в безсмъртието на душата и всичко, което е противно на ученията на Библията и по този начин да загубят спасението си – вечния живот обещан от Исус при условие на вяра в Него и приемане принципите на Библията. Вечният живот в рая описан в Библията започва при първото възкресение, по време на Второто пришествие на Исус. Дотогава мъртвите спят в гробовете си и ще бъдат събудени (възкресени) от Исус, ако са определени за спасение, а това определяне зависи от тяхната вяра и дали са съобразили живота си с ученията на Библията.

По темата за поклонението пред демоните и тяхното влияние върху умовете на хората, в книгата Пътешествие в свръхестественото, се описват преживяванията на един бивш член сатанист Роджър Морно, който на младини е попаднал напоклонници на Сатана и е присъствал на техни събрания, но се е отървал навреме. Той е свидетел на това, което падналите ангели наистина правят, както и за подготовката им да измамят света, като се представят за това, което хората няма да знаят и очакват. Подобно нещо разкрива и бивш илюминат Марк Клемънсън в клипа по-долу. Инженер Петко Ганчев в клипаЕлектромагнитно оръжие HAARP, обяснява, че на вярващия човек мозъкът му е защитен от оръжието HAARP. Доколко това е вярно за всички не знаем, но е факт, според неговите думи.

Един коментар to “Психотронно оръжие – съществуваща невидима заплаха”

  1. Radostin radinovradostin@gmail.com Says:

    I az sam tei ot 7 godini predi 3 ma hvrliha ot 4 eta6 ojivqh ima karat da sa samubiq svrah lo6o orajie jestoko e 4uval sam glasove istinski v glavata sega misli postoqno 4e 6te ma ubivat jestoko e i mn drugi raboti .moga da obesnq pove4e ako mi pi6ite koi go prai i koi sam az i zako mi go slojiha.pi6ete molq.

    Харесвам


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: