Иванка Миланова пред БЛИЦ: Политици и бизнесмени се убиват с психотронно оръжие!

Апарати за въздействие с електровълни вече се продават дори по пазарите в София. Скоро всеки ще започне да ги използва срещу съседа и ще стане гражданска война!

Иванка Миланова е председател на новорегистрираната Организация срещу злоупотреба с психотронни оръжия – клон България. Централата се намира в Германия. Самата Иванка твърди, че е атакувана от години с подобни оръжия и по-долу разказва за кошмара, който е преживяла. Всеки може да подходи с повече или по-малко скептицизъм, към нещата, които тя разкрива, но вижте все пак нейната история, и си помислете няма ли и около вас нещо, което ви безпокои.

– Как решихте да създадете организацията?
– Реших да направя организацията в момента, в който след дълго лутане из какви ли не международни организации – в Страсбург, Европейския парламент, ООН, различни агенции за човешки права, видях че няма резултат и се върнах в България. Срещнах професор Георги Василев, който също бе атакуван, но се страхуваше да говори. Заедно с него направихме клон на германска организация, благодарение на това успяхме да направим регистрацията. След това започнаха да ни атакуват още по-силно – с високи и ниски честоти, мъкровълни.

– Знаете ли вас кой ви атакува?
– Да, това са съседи. Една турска фамилия, идват явочници, знаете какво означава това. Много хора минават през този съседен апартамент, защото трябва да има 24-часово наблюдение. Преви ми впечатление, че са предимно жени. С топлинни камери наблюдават кои от органите ми как реагират на различна болка. Всичко това е свързано с компютър.

– Не е ли България все пак твърде бедна и изостанала, за да разработва психотронни оръжия?
– Те са тръгнали от Русия, а след това започват да ги разработват в САЩ и Канада. Вече обаче са навсякъде, включително и у нас. И макар, че са създадени за борба срещу тероризма, в момента психотронни оръжия се използват масово срещу обикновени граждани. Не само у нас, навсякъде по света. Доколкото знам, психотронните оръжия имат 47 различни вида излъчване, като се почни нискочестотни, високочестотни, микровълнови, ултразвукови… Конкретно срещу българите най-често се използват ниско и високочестотните и микровълновите.

– Как се чувства човек, атакуван с такива оръжия? Става нещо като зомби ли?
– Тези вибрации влияят върху органите, сриват имунната система, човек се чувства отпуснат, започва да се движи бавно, понякога тече кръв от носа. В България много често се използва инсталирането на глас в мозъка, което е нещо ужасно. Някой като каже, че чува гласове в мозъка, веднага го обявяват за луд. А съм чувала, че това е една от най-елементарните програми, които после много лесно се трият с хипноза.
Хората са тероризирани с облъчвания, които засягат цялата мускулна система, костите, в един момент преставаш да си усещаш краката и падаш.

– А при вас?
– При мен започна с ток през стъпалата. Усещах в устата си вкус на метал, често ми течеше кръв от носа, бях цялата отпусната. Но това е само началото, големият ужас тепърва предстои. Два пъти ходих в Районна прокуратура, но без отговор. Изпивах непоносимо главоболие, виене на свят. Това се повтаря на всеки час и половина – два. Знам, че организмът вече ми е отровен с тежки метали. Изследванията, които направих, установиха, силна концентрация на хром, сребро. Това отива директно в мозъка, белите дробове, стомаха, кръвта. Най-малкото е предпоставка за образуване на ракови и туморни клетки. Освен това организаторите на подобни атаки съумяват да направят така, че да държат жертвата си в социална изолация. Най-често както го изкарат душевно болен. Те влизат в жилището му, разместват различни вещи, взимат някои, после ги връщат. Убеждават жертвата, че нищо не се е случило. Използват се лъжи, правят се фалшиви снимки за подронване на авторитета.

– Защо ще го правят?
– Аз също съм се питала в началото. От една страна го правят с цел разработка на нови оръжия. Военни, лекари… Искат да намаляват и роботизират населението. Да създадат едно покорно човечество, без сили на съпротива. Да правим всичко автоматично. Това вече се прави с всякакви други средства. Аерозолите в небето, ГМО, съставките в питейната вода…

– Твърдите, че вече психотронни оръжия се продават свободно?
– Да, и това е най-страшното. Знае се, че водещи са Русия и Америка. Напоследък обаче започнаха да се
появяват ментета от Китай, които могат да се поръчват от интернет, а вече ми казаха, че дори се продават по софийските пазари.

– Има ли известни българи, атакувани с психотронни оръжия?
– Имам цял списък, който смятам, че е доста точен. Но засега не искам да оповестявам конкретни имена, защото това само ще засили атаката срещу мен. Става въпрос за много наши политици, бизнесмени, които са манипулирани и дори убивани по този начин. Пистолетите вече са демоде.

– Разкажете някоя конкретна история?
– Например един съвсем млад човек – Владислав Цеков. Той е атакуван още докато учи в университета. Има цял списък от преподаватели – доценти, професори, които са в дъното на това. В момента е създал сайта “Психотерор”. Инженер Георги Димитров от Панчарево пък страда от гласове в мозъка. Четат му мисли, сънища, постоянно му говорят, понякога цинизми…

– Как можем да познаем, че сме атакувани с психотронно оръжие?
– Те убиват желанието за живот. Жертвата постепенно бива социално изолирана. Започва да изпитва чувство за вина. Човекът става мъртвешки блед. Аз имам тъмни петна в ъгъла на очите – това са скъсани кръвоносни съдове. Видът е ужасен. 7-8 месеца не можех да ходя. Освен това започват да се развиват ракови клетки. Всички сме обречени.

– А какво да направим, когато разберем, че сме жертва на подобна атака?
– В никакъв случай не ходете на лекар. Така само ще направите услуга на експеримента. Вие вече сте регистриран в компютрите им, ще ви дадат лекарства, които само ще влошат нещата и ще ви наблюдават. Същото се отнася и за полицията – те съдействат. Единственото, което можете да направите, е да се обърнете към някоя организация като нашата. Ние сме съвсем млади – регистрирахме се на 25 февруари, но има по-стари организации с повече средства и възможности, които разполагат и със съответната апаратура, с която да отидат в жилището ви и да установят енергийното влияние. А също така да проверят атакуваните ви органи и да разберат какво ви има. Дори да издадат съответния документ, ако решите да се борите. Защото технологиите вече са напреднали. Жертвите не могат само да бъдат атакувани. Вече и те имат съответната апаратура, с която да се защитят.

http://www.blitz.bg/news/article/204588

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: