Електронен тормоз: Гласове в съзнанието ми

Стотици хора в долината твърдят, че чуват гласове в главите си и тези гласове са предавани чрез микровълни или по други начини.

Няколко зрители ни помолиха да проучим това, което те наричат „електронен тормоз“.

Електронен тормоз, синтетична телепатия и технология за глас в главата: сигурно не сте чували тези термини.
Но след търсене в интернет намерих дузини уебсайтове, посветени на феномена и няколко жители на долината, които казват, че са жертви.

„Колко още можеш да нахлуеш в мен, след като вече си нахлул в мозъка ми?“ – пита жителя на Катидрал Сити, Рандъл Ринджър.
Звучи като че ли някой друг, освен мислите, чете книгата“ – казва жителя на Туентин Палмс, Кевин Бонд.
Нямаме групова халюцинация, това нещо наистина се случва“ – казва жителя на Палм Спрингс, Боб Стансфийлд.
Всички тези хора живеят в областта – не са се познавали преди да започнат гласовете и все едно някой играе игри със съзнанието им.
Болшинството са много унизителни коментари за каквото и да си мислиш“ казва Стансфийлд.
Веднъж получих цяло изречение, в което се каза че не става дума за теб. Което просто ме попари, ако не става дума за мен, за какво по дяволите преминавам през всичко това?“ – пита Риджър.
Кевин Бонд, автор на Коалиция за източника на електронен тормоз от Палм Спрингс, казва че преди това е имал нормален живот. „живеех в Сан Диего, бях чиновник на федерален съдия и забелязах, че съм следен от много хора.

Според уебсайтовете, това което Бонд описва се нарича „организиран психотерор“ (gang stalking). Преместил се е в Палм Спрингс, за да се измъкне. „Започнах да чувам гласове и това което те ще нарекат глас в главата или микровълново чуване“ – споделя Бонд.
Боб Станфийлд разказва, че неговияте преживявания са били подобни и са започнали преди десетилетие.
Те бяха активни и ме преследваха наоколо и започнах да чувам гласовете малко след следенето от превозни средства“ – казва Станфийлд.
Рандал Рингър казва, че гласовете са започнали по времето когато е бил подложен на химиотерапия.
Първото нещо, което ми беше казано беше Рандал Рингър, и аз се изправих и отидох до банята и след това погледнах в огледалото, погледнах се в очите и казах дали това наистина ли се случи.
Бонд казва, че е намерил повече от 300 местни жертви и издирва други в щата с помощта на билборди.
В Джонсън Вали, дом на свободата току-що отвори врати, за да помага на хора, които вярват, че са набелязани.
За много от вас, които мислят, че са обект на скрит тормоз, че има надежда и че не са сами и че се стремим да прокараме закони и работим за свободата на всички.
Дерик Робинсън ръководи национална група наречена Свобода от скрит тормоз и наблюдение (Freedom from Covert Harassment & Surveillance). Той твърди, че знае кой играе игрите на съзнанието.
Мошенически правителствени власти спонсорират това както и корумпирани корпоративни чиновници и частни лица“ – казва Робинсън.
Той също ни каза как.
Повечето от това се предава чрез микровълни и вярвам, че предавано от сателит, няма значение дали някой е на далечено разстояние или използва лаптоп или е в съседния апартамент, и използва настолен компютър“ – казва Робинсън.
Бонд твърди, че невропредавателни чипове, които се зареждат от електрическата енергия в тялото са били вкарани в някои хора.
И те им определят мобилни телефонни номера, мобилните телефонни номера след това се набират чрез компютър и компютър транслира мислите ви. Тази технология е била на разположение на военните от 60 години насам“ казва Бонд.
Срещнахме се с местния психиатър Д-р Алън Дръкър, за да получим професионалното му мнение.
Няма научно доказателство, няма обективно доказателство, което да показва, че това което вярват, че се случва е фактически вярно“ – казва Д-р Дръкър.
Така че какво според доктора се крие зад тези гласове?
Информацията, която намерих на много от тези сайтове наистина потвърждава или е в съзвучие с това, което мисля, че са психични отклонения“ – казва Д-р Дръкър.
Но тези мъже не са съгласни.
Бил съм на психиатър и ми предписа лекарство против шизофрения и въпреки това нямаше никакъв ефект“ – казва Стансфийлд.
Въпреки това, Д-р дръкър казва, че психичните отклонения нямат реално медицинско лечение и се вярва, че са започнали заради прекъснати допаминови пътечки в мозъка. „Тези пътечки след това започват да изгарят или да се задействат при липса на действителна стимулация от човек, който наистина говори или от включено радио и т. н.“ казва Д-р Дръкър.
Д-р дръкър твърди, че допамина може да бъде прекъснат поради няколко причини, генетично предразположение, незаконни лекарства и дори химиотерапия.
Тези мъже имат свои собствени теории за това защо са били тормозени.
Мисля, че съм набелязан, защото съм гей“ – казва Стансфийлд.
Докладвах хора, някой за продажба, мислех че продаваха наркотици и те наистина го правеха“ казва Рингър.
В страната това престъпление се извършва над 60% от белите жени на възраст от 30 до 38 години. Но в Палм Спрингс е върху почти 98% от гейовете“ – казва Бонд.
Д-р Дръкър казва, че „Тенденцията е да се случва повече в групи, в които индивидите са маргинализирани или по някакъв начин стигматизирани в обществото.
Но тези мъже не са съгласни и казват, че полицията и психиатричната общност трябва да ги вземат насериозно.
Ще ви кажа, че когато работих за правителството чух как много хора идват и казват, че чуват гласове чрез зъба си, сега поглеждам назад и си мисля, че те са такива какъвто съм и аз сега, а аз просто не им обръщах внимание“ – казва Бонд.
За тях гласовете са истински кошмар.
Кевин Бонд казва, че работят върху проект за книга относно електронния тормоз и ще представят идеята на Дриймуъркс.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: