Раков тероризъм

Внезапно лидерите на страните от Латинска Америка започнаха все повече се обръщат към онколозите

Президентът на Венецуела Уго Чавез, преливащ от здраве и енергия, през последната година и половина рязко се влоши. Тия дни той е пристигнал в Хавана за провеждане на поредния, вече осми по ред курс по химиотерапия. През 2011-а в него е бил диагностициран рак на простатата, за победата над който президента съобщил на своите поддръжници. Но след няколко месеца по време на контролно медицинско изследване, лекарите открили в 56-годишния Уго Чавез нов доста по-опасен тумор.

В края на февруари тумора е бил изваден в хаванска клиника и на лидера на Венецуела му предстоят още три курса лъчетерапия.

По оценка на експертите, ситуацията е извънредно сериозна. Дори самият Уго Чавез е помолил Всевишния „да не го прибира по-рано“, като се надява да победи на поредните президентски избори, които ще се проведат във Венецуела на 7-ми октомври. В същото време западните онколози дават на държавния глава малко време – по техните прогнози, на политика му остава да живее от 7 месеца до 2 години.

Рязкото влошаване на здравословното състояние на Уго Чавез заставила аналитиците да се върнат към обсъждането на сензационното изявление на лидера на Венецуела, което е направил в навечерието на нова година.

„Много е сложно да се обясни, дори с помощта на теорията на вероятностите какво се е случило с някои от нас (става въпрос за лидерите на страните от Латинска Америка – авт.) през тази година – каза той. Това най-малкото е странно, много странно. Не би ли било чудно, ако научим, че САЩ са разработили технология
заразяваща с рак, която е била пазена в тайна? Никой не обвинявам, просто разсъждавам за възможните причини за това, че всички ние едновременно се разболяхме от рак.“

Ситуацията наистина изглежда просто плашеща. Всички за които е говорил Уго Чавез се считат за „леви“ лидери на държавите на Латинска Америка, не изпитващи особени симпатии към САЩ и настояващи за тясна интеграция на страните на континента, „неподвластни на контрола на американците“. По-просто казано, те провеждат политика, противоречаща на световните интереси на Вашингтон. Става дума за самия Уго Чавез, президента на Аржентина Кристина Кришнер, която се е разболяла от папиларен рак на щитовидната жлеза. Тази болест скоро диагностицираха и на президента на Бразилия Дилма Русев, а лимфом е намерен в президента на Парагвай, бившия свещеник Фернандо Луго, който наричат „епископа на бедните“.

Любопитна информация, която неотдавна се е появила в материлите на „Уикилийкс“. Съгласно нея, американското посолство в Асунсион, в навечерието на изборите за президент в Парагвай през 2008-а е получило задача да се сдобие с ДНК-кодовете на четиримата кандидати за президенти, в това число и Луго. Според експерти, информацията за ДНК кода позволява да се развие карцином в човека.

По-рано от рак на ларинкса се е разболял един от работещите за бившия президент на Бразилия Луис Игнасио Лула да Силва, който тези дни е обявил победата над тези онкологични заболявания. И той, и Дилма Русев са блестящи оратори, а рак на ларинска, както е известно, може да доведе до загуба на гласа. Двамата се славят със своите антиамерикански възгледи. Нека добавим и това че през 2009 г. от пневмония, усложнена от рак на белия дроб е починал бившия президент на Аржентина Раул Алфонсин.

Във всички тези лидери обикновено рака е диагностициран след посещение на други държави, където съществува потенциално голяма възможност от такова заразяване.

Всъщност, за разлика от техните родни страни, в чужбина службите за охрана на първите лица е по-сложно да бъдат контролирани и да се гарантира безопасноста. За болестта на Уго Чавез в испаноезичните средства за масовата информация са написали, че може да е предизвикана в един от хотелите на Ню Йорк, по време на посещението на венецуелския президент на заседание на Генералната Асамблея на ООН. По това време един от главните политически противници на Михаил Саакашвили е твърдял: американците имат специална апаратура, позволяваща да се влияе на определени участъци от мозъка. И тази апаратура е била успешно изпробвана „през стената“ върху няколко грузински дейци, които са пребивавали в САЩ и са били отседнали в хотели.

Нека си припомним още един случай. Фидел Кастро, чиято служба за лична охрана се е считала за една от най-добрите в света, се оказал на косъм от смъртта след турне в чужбина през лятото на 2006-а. Между другото редица западни аналитици смятат, че може и Фидел да са заразили с рак.

Между другото самия Фидел Кастро е предупреждавал Уго Чавез за наличието в спецслужбите на САЩ на такива „убиващи технологии“.

На самия лидер на кубинската революция е имало 638 опита за покушение, ако вярваме на официалните източници. Опитвали са се да взривят бомба на пътя на кортежа му в Чили, искали са да го пратят на оня свят с отровна цигара, давали отрова на бившата му любовница, но тя в последния момент изхвърлила смъртоносната капсула…

Днешното раково, а по-просто казано, биотехнологично оръжие, работещо на разстояние както признават самите латиноамерикански лидери „решава много проблеми“. Не е тайна, че на континента в продължение на целия ХХ век САЩ са участвали в десетки преврати и отстраняване на неудобните лица. Работи се на простия принцип: „Няма човек – няма проблем“. А сега в плана за създаване на смъртоносни технологии тайните лаборатории са направили огромна крачка напред. Както се говори, в САЩ дори са се появили технологии, позволяващи използването на космически спътници за тези цели.

По същото време в интернет форумите продължават разгорещени дискусии по повод на това действително ли на западните спецслужби са разработили метод за целенасочно заразяване с ракови болести на неудобните лидери. Активно се цитират думите на самия Уго Чавез за това, че през 40-те американски учени са провеждали биологически експерименти в Гватемала, като са заразявали стотици жители от тежки инфекциозни заболявания. „Онкологичните заболявания могат да се предизвикат и от облъчване, така че защо това облъчване да не е изкуствено?“, – пита един от участниците в дискусията. „Наистина, при експерименти по дистанционно вълново облъчване се е появила изключителна възможност да се предизвика изкуствено диабет, захарта се повишава до 30, един експериментатор изпробвал на себе си и едва не загинал, панкреатичната жлеза се е възстановила само частично“, – пише друг. Изказват се мнения за съществуването на оборудване
за облъчване на неудобни лица през стените – нека си спомним за хотела в Ню Йорк, за посяването на ракови клетки взети от онкоболни и тяхното имплантиране в храната и напитките. „В САЩ се провеждат експерименти с биологичен характер. Няма съмнение, че САЩ ще прилага това като оръжие“, – заключава един от тези, които обсъждат странната епидемия от онкологични заболявания в латиноамериканските лидери.

По мнение на руските специалисти, предизвикването на образуване на злокачествени новообразувания е напълно възможно.

Отдавна е известно: има химически съединения, които създават рак. Тях дори са ги обединили в група на канцерогенните вещества. Да се използват като „ракова зараза“ може, но трудно. Има и друг способ, стар колкото света, но чието изучаване от научна гледна точка е станало тъкмо сега. Това е урочасването. Ако говорим на съвременен език – нарушение на енергийното състояние на живия организъм. Наистина, при някои хора е забелязано че погледа може да промени киселинно-алкалното състояние на течността. Дори кръвта на човек в резултат на такова „урочасване“ дори и да звучи антинаучно – може да измени състава си.

Още в рамките на строго научните експерименти съветските специалисти са установили: чрез внушение може толкова да се повиши количеството на левкоцититие в кръвта, че да възникне опасност за необратимо развитие на белокръвие. При това в редица случаи опитните доброволци дори не са знаели, че тях могат да зомбират с определена болест. Но анализите, провеждащи се както се казва сега, в онлайн режим, показват нарастващо изменение в съотношение хемоглобин – левкоцити.

Съществуват и психотронни генератори, които се създават за въздействие върху мозъка на човек с цел да се измени неговото психофизическо състояние. Било е установено, че подлагането на човек на облъчване от вълни с определена честота с цел промяна на поведението му води до страничен ефект – в него може да се предизвика образуване на злокачествен тумор.

Освен това, разработчиците на психотронните генератори, както разказват хората имащи отношение към тази дейност, доста често се разболявали от рак.

Руски специалисти, работили някога по съветски програми за психотронно и „полево“ оръжие са уверени, че нивото на съвременните технологии позволява да се създават компактни и много ефективни генератори, които краткотрайните импулсни излъчвания до такава степен променят енергията на клетките, че те „буквално се състезават започвайки да се делят с бясна скорост“. Мозъкът вече няма сила да контролира тяхното размножаване, злокачествената промяна на организма става неизбежна. При това не остават никакви следи от наличие на канцерогенни вещества или радиоактивно заразяване. Болестта възниква от само себе си. Като цяло заявлението на Уго Чавез за възможностите за заразяване на рак има зад себе си значителни основания.

 Източник Столетие

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: