Психотронен терор

Странното словосъчетание „психотронно оръжие“ се е появява в СМИ още преди 20 години. Но за него по това време обикновено са разказвали изпратените в оставка военни или непризнати от Академията на науките, учени. Общо взето те съобщават за някакви генератори, които се намират на стотици километри от „обекта“, могат да създават т. нар. „каша“ в мозъка на човек, да променят поведението му, да разклатят психиката и дори да доведат до смърт. След такива публикации, както винаги се намират жертви на въздействието на пси-оръжието. Те са атакували редакции с жалби за това че някакви гласове им шепнат заповеди. Журналистите учтиво ги изслушват, а след края на беседата ги съветват да се обърнат към психиатър.

До 2000 г. потока на тези мистични истории, понамирисващи на психиатрия, по някакъв начин спира и психическото въздействие било забравено. И ето че темата отново изплува. Изведнъж заговарят къде по-сериозни хора – бивши сътрудници на органите за национална сигурност.

Сега се намери генерал-майор Борис Ратников „да се разкаже истината на света“.
– Борис Константинович, когато военен от вашия ранг решава да даде интервю на най-многотиражния вестник в Русия още повече на такава деликатна тема, възниква логичния въпрос: за какво ви е?
Първо ми е обидно за държавата! – казва генерала. – Това което сме правили в Русия в областта на психическото въздействие още през 20-те сега успешно се използва дори в Пакистан, да не говорим за други страни. А до средата на 80-те най-крупните закрити центрове по изследване на психическото въздействие върху човек са се нимирали в Киев, Санкт Петербург, Москва, Новосибирск, Минск, Ростов-на-Дону, Алма-Ате, Нижни Новгород, Перма и Екатеринбург – общо 20 и всички под патронажа на КГБ. Над този проблем са се трудили хиляди от най-добрите учени. След разпадането на СССР са се закрили всички тези центрове, а учените са се разпръснали – кой в страната, кой в чужбина.
Второ, трябва да достигне до населението и властта информация за това, че опасността от въздействие на масовото съзнание е най-голяма както никога досега. Това е свързано с пробива на новите технологии и разпространението на интернет. А освен това и с работата на комисията по лъженаука при РАНК. Академиците продължават да настояват, че психическото въздействие е шарлатанство.
И трета причина: сега в цял свят интереса към психитрониката отново се разгаря с нова сила. По мои данни, няма да минат и 10 години и психотронното оръжие ще стане по-опасно от ядреното или атомното. Защото с неговата помощ могат да се завладеят умовете на милиони хора, като ги превърнат в зомбита.

– Какво в областта на психическото въздействие се разработва в чужбина?
– В САЩ се разработват идеи за психическо въздействие на основа на източни психофизически системи. – разказва генерал Ратников – хипноза, невролингвистично програмиране (НЛП), компютърни психотехнологии, биорезонансни стимулации (измемение на състоянието на клетките в организма на човек). Целта е получаване
на възможност за управление на поведението на човек. Израел поставя акцент върху изследвания, насочени към постигане на качествено нови възможности на човека за сметка на саморегулацията, промяна на съзнанието, потенциала на физическото тяло – за спортисти, „перфектни“ шпиони, диверсионни групи.

В някои страни има информация за употребата на скрито дистанционно въздействие от отделни лица до големи групи от хора. Тук не става дума за експерименти, които се провеждат вече дълго време, а за приложение на отработените технологии за достижения на практически, все по-често политически и военни цели. И тези технологии с всеки изминал ден стават все по-съвършени, благодарение на новите възможности на науката и техниката. Разбира се, има още технически въпроси относно приложението на това оръжие. Но когато те бъдат разрешени, пси-оръжието ще надмине по възможности всички останали взети заедно.

– Попитах съпредседател на комисията по лъженаука при РАН нобеловия лауреат Виталий Гинзбург дали знае за съществуването на психотрони оръжия? Той веднага отрече: „нищо не знам, това е пълна глупост“. На кого да се вярва? – съмнявам се аз.

– Ще цитирам един секретен документ под името „Информация за потенциални заплахи. КГБ СССР. Папка под номер еди си каква…“: „Принципът за дистанционно въздействие на човек с помощта на психотронен генератор се базира на резонансната честота на човешките органи – сърце, бъбреци, черен дроб, мозък. Всеки човешки орган има своя характерна честота. И ако на същата честота на него се въздейства с електромагнитни излъчвания, то органите влизат в резонанс, което води до остра сърдечна или бъбречна недостатъчност или неадекватно поведение. Като правило атакуват най-слабия, болезнен орган. В редки случаи изхода може и да е летален“.

За тези изследвания от военно – промишлена комисия при кабинета на министрите на СССР са изразходвани
милиони рубли. КГБ е проучвало и „някои въпроси за дистанционно медико-биологично въздействие на войска и население от специални излъчватели“. И днес по мои данни се прилагат най-съвременните методики за въздействие на човешкото съзнание и поведение. Експериментални образци на технически устройсва са
съществували и в Миноборони СССР. Въпреки това, с разпадането на спецслужбите, безследно са изчезнали не само техническото изпълнение на разработките, но и самите сътрудници, уволнени от структурите, са постъпили на работа в различни търговски структури. И кой знае в какво направление могат да се използват тези образци, какви килъри и с какви програми в мозъка ходят сега по улиците на руските градове.

В началото на 90-те години в Москва това оръжие се е използвало от групи „специалисти“ за жилищен рекет: унищожават собствениците на жилища, а жилищата се разграбват. В Латвия психотрнния терор се използва за изземване на жилища, заложени в банки за получаване на кредит.

Психотронният терор се извършва по три начина – скрито, открито и комбинирано. Основната част от потърпевшите даже не съзнават, че срещу тях се провежда терор, нито съзнават самия факт че са облъчвани, тъй като излъчвателите работят в невидимия спектър и извън прага на чуваемост. Само въздействието на ултразвука (честотата е над 20кХц) се усеща като лека вибрация.

При скрито прилагане на психотронен терор всички конфликти, възникващи на работа и в дома, влошаването на здравословното състояние, се възприемат като възникващи от само себе си или случайно. Даже ако човека се предупреди за прилагания върху него терор, той ще отрече. Всеки си мисли „На кого съм нужен?“. А именно такава позиция е най-удобна за пси-операторите.

При открито осъществяване на психотронен терор прилагат друга тактика. Натискът над човек се осъществява демонстративно и агресивно. Разработвания обект се наблюдва и на улицата. Когато човек се намира в жилището си неговите думи, действия, физиологичните функции ще бъдат придружавани с шумове и бучене в тръбите, по време на работа – тракане по различни предмети, звуци когато се движи от стая в стая.

При комбинирано извършване на психотронния терор един от членовете на семейството правилно ще възприема това, което става и адекватно ще реагира на него. Това се явява причина за свади и спорове тъй като останалите членове на семейството ще разглеждат неговото поведение като психическо заболяване. Особеност на психотронния терор се явява това, че се осъществява последователно и комплексно.

При разработката на обекта се проучват всички негови взаимоотношения, маршрут на придвижване и навици. Психотронният терор се провежда последователно – на работа, на курорт, в хотел, на улица, в транспорт, в магазини и на други обществени места. Но главно внимание се отделя на провеждането на терора по местожителство. Нали човек винаги се връща вкъщи. Психотронният терор се провежда комплексно.

Неговите компоненти се явяват лъчев терор, технически, криминален, електромагнитен, химичен, електрохимичен, бактериологичен, психологически, финансов. Но всички тях ги обединява една цел. Именно от психотронния терор се е родила фразата – да поставим човек „на компютър“. Какво означава това? Това значи, че въздействат на разработвания човек дистанционно с помощта на специална апаратура, включваща компютър и пси-оператор. Излъчвателят въздейства по всяко време и навсякъде, разрушавайки целия организъм на клетъчно ниво, внедрява се в психиката и променя съзнанието. Нито стените на дома, нито дълбочината на метрото, нито смесване с тълпа не спасяват човека – той навсякъде е идентифициран. И още – „от компютъра“ не го изваждат.

Избраната жертва става физиологически зависима от действията на пси-оператора. Това означава, че човек ще киха, кашля, ще изпуска газове, уринира, изхожда (отделно ще го спохожда неконтролируема диария, когато е изложен на специфични честоти), ще изпитва жажда и глад, жега или хлад, ще прави секс само когато на пси-оператора му се прище. Имено той решава какво да прави с обяда на жертвата – да го повърне, да го изходи моментално или да формира мастна тъкан, да лиши ли човека от сън или да го събуди през нощта – чрез
недостиг на въздух, атака в сърцето или да го накара да побегне в тоалетната.

Пси-оператора може не само да развали чертите на лицето на жертвата, да обезобрази фигурата, изкуствено да я състари, да измени състава на кръвта и да изгори ретината, но и да я лиши от сили, целенасочено да наруши функционирането на всеки орган както и да доведе човека до ярост, да го накара да изпадне в апатия или да всели панически страх.

Изтезанията включват повишаване на налягането и температурата на кръвта, парене на гениталиите – всичко това ще измъчи когото и да било. При това никой няма да се докосне до човека. Дори няма да бъде до него. Има и още една особеност – дори най-жестоките изтезания не оставят никакви следи. Така убиват бавно. А може и бързо – просто да спрат сърцето. Следи от насилствена смърт също няма да има.

Микротравми, разстройство на дишането, спазми, кървене, дехидратация, прегряване на тъканите, патологични изменения на работата на вътрешните органи – обичайни последствия от приложението на психотронното оръжие. Ако и това ви е малко, да продължим с изтриването на паметта, потискане на волята, рязко понижаване на интелигентността, артистичните качества, спортните достижения. В резултат на престъпната дейсност, жертвата на психотрнния терор губи работа, жилище, имущество, семейство, насилствено ги спохождат неизлечими заболявания, водещи към преждевременна смърт, често биват обявявани за психично болни, умишлено ги довеждат до самоубийство или загиват в специално създадена аварийна ситуация.

– Защо е толкова опасен?

Първо, той се случва тук и сега. Психотронният терор практически мигновено може да бъде приложен на всеки човек. За това е достатъчно да се завържеш нежелан контакт с разработвания обект (жертва), просто да се окажеш заедно с него или да попаднеш в радиуса на наблюдението на лицата, притежаващи мобилна спецапаратура. Следва неудържима диария, повръщане, кашлица, желание за уриниране, акустично-вълнови удари, припадъци и т. н. Жертвите биват и случайни хора – преминаващите пътя пешеходци, деца, бременна жена, продавач. На тях ще им провърви повече – въздействието ще е временно. Но горко му и тежко на който попадне в списъка за разработка.

Второ, много опасни заболявания, възникващи в резултат на продължително насочено излъчване, злокачествени образувания, поражение на сърдечно-съдовата система, болести на мозъка, очи, полови органи, функционални изменения в периферната и централна нервна система, нарушения на опорно-двигателния апарат, разрушаване на вътрешните органи и кожа и т. н.

Трето, скрива се информация от населението за наличието на оръжие от излъчващ вид и неговото несанкционирано приложение за извършване на психотронен терор по местожителства от отделни полукриминални групи с цел завладяване на жилищата на гражданите.

Четвърто, информацията за медико-биологични методи за защита на населението от насоченото излъчване е засекретена, а техническите средства за защита не се продават.

Пето, не е разработена нормативно-правова база за провеждане на държавна експертиза за доказване на облъчване и привеждане на виновните към отговорност.

Шесто, за лицата пострадали от насоченото изъчване, не съществува държавна реабилитация. Наобратно, осъществява се регистрация в психодиспансер с цел пресичане на жалби и заявления.

В днешно време се създават нови обществени отношения когато хората попадат в биологично робство. За тези, които притежават психотронните оръжия, ние всички представляваме само биологични обекти – без разлика от пол, възраст, националност, гражданство, религия, убеждения и благосъстояние. В историята на човечетвото такова нещо не е бивало. И това е само началото…

Източник: http://via-midgard.info/news/article/sicret/478-psixotronnyj-terror.html

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: