Психотронна апаратура разболява и унищожава

Целта е хората да се манипулират така, че да се подчиняват, или да измират

„Психотронни оръжия, увреждащи тотално здравето, се разработват, кажи-речи, по цялото земно кълбо“, твърди Игор Чернишов, майор от руската армия. Те са акустични, лазерни, микровълнови, рентгенови и т.н., т.е. използват целия електромагнитен спектър. Според военния, чието второ висше образование е физика, по подобие на компютрите човешкият организъм съдържа безброй процесори улавящи и излъчващи информация. Сред тях са химично-електричното динамо, познато като мозък, сърцето и периферната нервна система, микроскопичните космички във вътрешното ухо, които преработват слуховите сигнали, светочувствителните ретина и роговица на окото, анализиращи зрителните образи и др. Майор Чернишов се опасява (и с право!), че споменатите биологични процесори може да бъдат манипулирани или блокирани – вече е доказано, че са осъществявани и се осъществяват атаки срещу тях. Целта е да се отнеме част от информацията, съдържаща се в тях, и да се изпрати на компютър, който я преработва до нивото, необходимо на онези, които искат да упражняват контрол над хората.

Въпросният контрол представлява предизвикване на гадене, халюцинации, клетъчни мутации, „зомбиране“ и дори смърт. Известно е например, че пулсиращи светлини причиняват епилептични припадъци. Неотдавна япончета, гледащи анимационни филми по телевизията, бяха подложени на действието на такива излъчвания и те причиниха колабиране и гадене.

Специални психотронни генератори създават мощни електромагнитни вълни, които се транслират по телефонните линии, телевизионните и радиоразпръсквателните мрежи, електро-, газо- и водопроводите. Излъчванията са в честотния обхват 10-150 херца. „Братовчедите“ им, действащи в диапазона 10-20 херца пък излъчват инфразвуци, унищожаващи всичко живо до което стигнат. Друг вид генератор уж трябва да парализира нервната система на жилещи насекоми, но всъщност се „цели“ в централната нервна система на хомо сапиенс.

Последен писък на науката и техниката са разработваните в САЩ, Русия, Япония, Франция и Южна Корея устройства, използващи честоти от ултразвуковия обхват и позволяващи да се извършват безкръвни операции на вътрешните органи, без да остава белег върху кожата. Чернишов предупреждава: „С тях може да се убива!“ Може да се убива и с психотропни вещества – медицински препарати, принуждаващи жертвата да изпада в транс, еуфория или депресия. Наричани бомби със закъснител, те могат да се пуснат във водоснабдителната мрежа на огромен град и за няколко денонощия да разболеят, ако не всички, то повечето му жители. Симптомите са главоболие, „пищене на ушите“, долавяне на несъществуващи гласове и/или команди, световъртеж, стомашни болки, сърдечна аритмия, депресия и др.

Не по-малко зловредни са и така наречените сублимални оръжия. Японски учени например изнамериха начин да наслагват свръхнискочестотни звуци върху музика – този „коктейл“ се долавя подсъзнателно. Руски инженери и лекари съобщават, че чрез подобно „бомбардиране“ на подсъзнанието управлявано с компютърна програма, лекуват алкохолизъм и пристрастеност към тютюна. То обаче има по-широко и по-зловещо приложение – с него се обработват телевизионни зрители и компютърни оператори.

Чернишов отбелязва, че към психотронните оръжия спадат и екстрасензорните възприятия, позволяващи да се определят свойствата и състоянието на обекти, без да се осъществява непосредствен контакт с тях. Става дума за ясновидството (наблюдения на обекти, намиращи се извън реалния свят), телепатията (предаване на мисли от разстояния), телекинезата (преместване на предмети със силата на мисълта) и психокинезата (намеса в мислите на даден човек или на много хора).

Представяте ли си какво ни очаква?!

Източник: http://novinar.bg/index.php?act=news&act1=det&mater=NTM1OzUw

Един коментар to “Психотронна апаратура разболява и унищожава”

  1. Твоята Звезда Says:

    Ботевград жк.Саранск бл.1 вх.В ет.2 – тук в апартамента , който са взели под наем се пуска устройството , от което се пускат гласовете за контрол над съня .

    Харесвам


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: