Определение на моргелозата

Болестта моргелоза

моргелоза-влакна

Има видимо нахлуване на човешки тъкани, които си комуникират (породени от нанотехнология?) във формата на самосглобяеми тръбички, самовъзпроизвеждащи се, цветни фибри, проводници, жици, някои от които могат да бъдат сензори или ‘антени’ от ДНК/РНК генетично променени и разделени и други видими конфигурации.

Тези ‘машини’ (сглобени на нано ниво) се развиват в условия на алкално pH и използват био електрическата енергия на тялото, неговите минерали и други неидентифицирани енергийни елементи (хората не би трябвало да се стремят към кисело Ph – би трябвало да стремят да имат нормално pH от 7.5 +/-).

Има доказателство, което показва, че тези мънички машинки притежават собствени вътрешни ‘батерии’. Също така се вярва че е възможно да получават сигнали и информация от микровълни, специално настроени EMF и ELF. За каква цел, е неизвестно. Симптомите варират от отворени рани на кожата по цялото тяло, които не се покриват нормално, ‘никога’ не се инфектират с бактерии и се лекуват изключително бавно.

Психическите и неврологичени последствия включват:

– сериозни промени на личността
– страх
– депресия
– проблеми с координацията
– мозъчна мъгла

Жертвите на моргелозата също така страдат от:

– бързи пикове на нивата на телесната температура
– тежко неразположение
– хронична умора

Доказано е, че машините моргелоза обикновено се срещат във всички телесни газове и отвори; били са намирани в ставите на костите и се вярва, че обикновено успяват систематично и пълно да проникнат в тялото.

Докладвало се е от почти всички засегнати, че машините моргелоза изглежда имат вид на кошер или ‘групова интелигентност’.

Комуникацията изглежда е възможна и вероятна чрез всички нормални или бактерийни и вирусни вектори. Като знаем, че могат да издържат на изключителни температури от рода на 1400 градуса по фаренхайт (750 градуса по Целзий), ефикасността на обичайната стерилизация на медицинските/зъболекарските инструменти е спорна.

Също така има силно доказателство, което свързва аерозолните фибри от химически следи (Кемтрейлс) с фибрите на моргелозата макар че доказателство за заразяване от въздушно поръсване остава несериозно.

Публикувано в Моргелоза. 1 Comment »

Един коментар to “Определение на моргелозата”

  1. Kaiser Souze Says:

    Има ли някой????

    ….че ми се еба мамата със тая гадост.
    Помагайте!!??

    Харесвам


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: