Шок и ужас! Тайно обстрелват 37 общински съветници с психотронно оръжие!?

37 общински съветници в Пловдив тайно са били обстреляни в четвъртък на сесията с психотронно оръжие. До тази шокираща и ужасяваща новина се добра “Plovdivmedia”, след като чистачката забърсваше с парцал клавиатурата на редакционния компютър и неволно натисна някой от клавишите. Изненадващо на екрана се появи направо изписано, директно дeшифрирано: “ОК! Експериментът в Пловдив с психотронния калибър серия N, №2346, вариант POH 100% успешен. В десятката 37 от 37!”

Последното изречение възбужда съмнението, че става въпрос за експериментална употреба на психотронно оръжие именно на сесията на Общинския съвет под тепетата в четвъртък. Защото точно 37 общински съветници казаха “да” архонт Петър Манджуков да получи титлата „Почетен гражданин на Пловдив“. За предложението на зам.-кмета Розалин Петков гласуваха всички 37 присъстващи в залата градски бащици. И от управляващата партия ГЕРБ. И “теляците” им. И върлата им опозиция от НИЕ и БСП. Спас Гърневски не е сред тях. Преди това той единствен обяви, че е твърдо “не”. След което възмутен излезе от залата.
Сегашният Общински съвет действа вече една година. Известно е, че в него са се събрали по волята на избирателите орел, рак и щука. Държат се като котка и мишка. Като зет и тъща, шавлива съпруга и рогоносец. Като Фънки, Черната Златка и Къци. И изведнъж на тази сесия – липса на всякаква логика. Всички се прегърнаха!!! Все едно поборници! Като младоженка и свекърва. Люси и Камелия. Като, с извинение, при масов секс. От 37 гласа 37 “за”, 0 против и 0 въздържали се!!! Сякаш сме на сесия в Пловдив по времето на Дража Вълчева и Пантелей Пачов. Небивало в цялата история на общинските съвети на България след Промяната.
Обяснението е в случайно засеченото от електронния ни всекидневник донесение за резултата от употребата на психотронния калибър серия N, №2346, вариант POH. Явно разноцветните партийнопловдивски съветници са били целта му. Спас Гърневски не е при отстреляните, просто защото ненадейно е напуснал залата, към която е било насочено дулото на психотронното оръжие. Известно е, че той се смята за негласен говорител в Общинския съвет на кмета. Затова беше неочаквано неговото противопоставяне на предложението, за Манджуков, направено от една от десните градоначалнически ръце. Предполага се, че когато взе да говори какъв „срам и позар” за града е оръжейният архонт, точно в този момент операторът на новото психотронно средство за стрелба е направил гаф. Просто е регулирал схемата за стрелба и погрешно е натиснал джаджата, според която общинските съветници трябва да гласуват с несъгласие. Манджуков да стане знатен пловдивчанин. След като Гърневски скочил да оплюе благородното намерение, той е разбрал грешката си и се коригирал. През това време, обаче, Спас е офейкал навън. Но всички, които останали, били отстреляни и вдигнали ръка “за”.
През последните години се разпространяват слухове за някакво психотронно оръжие. Говори се, че то въздейства върху тълпи от хора и е в състояние да ги принуди да извършват нужните на притежателите на оръжието действия. Военните най-често отричат съществуването на психотронно оръжие или дават мъгляви обяснения, когато бъдат попитани за него. Но то съществува. Най-общо казано това са генератори, излъчващи вълни с определена честота и интензитет, които въздействат на човешката психика. По този начин например, би могло да се внушава чувство, че гласуването с “да”, например, е единствено правилното решение. Като случая в четвъртък на сесията в Общинския съвет под тепетата, например. По думите на руския генерал Ратников, това тайно оръжие може да е във вид на антени и дори таблетка, която прилича на устройство, плашещо комарите, да речем. „По данни на нашата служба – казва той – психотронната апаратура позволява да се манипулира тълпата, въвличайки хората в състояние на така наречения „прицелен, насочен” транс.”, обяснява той. И тази манипулация е в състояние да предизвика различни емоции – от страх до еуфория. Като всеобщата еуфория в града от вчера, че Пловдив вече има оръжеен търговец за почетен гражданин.

Динко ПЕТКОВ, Пловдив медиа

Източник: http://www.plovdivmedia.com/60103.html

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: