Руските военни ще продължат разработките на психофизическо оръжие

Русия и много западни страни вече са разработили образци лъчево, вълново, генетично, психотронно, климатично, геофизическо и пр. оръжие. Тези видове въздействия върху личния състав на противника не попадат под забраната на международните конвенции. За този вид оръжия ние постоянно разказваме в списание КОМАНДОС и книгите си – “Нибиру и психотронната война”, “Свръхчовекът от Подземната академия на КГБ” и “Тайните оръжия срещу човечеството”. Има данни, че руснаците в някаква степен са изпреварили американците.


В момента в Русия се провежда дискусия за разработването на “супероръжието” от нов тип, която започна след съвещанието при премиера Владимир Путин. На това съвещание руският военен министър Анатолий Сердюков заяви, че военното ведомство е готово да разработи оръжие на “нови физически принципи”, по-точно на генетично ниво. Плановете, които Путин одобри, изплашиха експертите, които заговориха,че някои видове оръжия от този тип вече са забранени от международните договори.
В това направление Русия изостана заради процесите на разпад в държавата. Но според военни експерти е по силите на руските специалисти да създадат лъчево, вълново и психофизическо оръжие, което може да превъзхожда западните образци.
Както вече сме посочвали в наши материали и книги (сп.КОМАНДОС и издателство РАСПЕР), през целия ХХ век учените са работили над въздействието на човека освен с куршуми и с различни видове излъчвания.
Това са преди всичко генераторите, които въздействат с полето и лъчите си върху психофизическото състояние на индивида. Разработват ги основно специалните служби. ГЩ провежда собствени изследвания и военните плътно се доближиха до създаването на абсолютното оръжие.
Съветският съюз е първата страна, където специалисти могат на практика да приложат “теорията за единното поле”. Разработките на полевите системи, които обединяват принципите на лъчевото, вълновото и психофизическото оръжие, са строго засекретени, не само заради мощния ефект на това оръжие, но и заради разминаването в подхода към физическите закони и официалната наука.
По заповед на началника на ГЩ Михаил Мойсеев през 1987 г. е създадена лаборатория, с шеф полковник Михаил Бажанов. Сред постиженията на учените от тази лаборатория е създаването на генератори, които могат не само да пречистват огромни водни площи и земята, но и да замърсяват водоизточници чрез промяна на свойствата й. Експериментите се провеждат с нефтени продукти – основно с дизелово гориво, което се използва във военната техника. По време на един от опитите след облъчване на колона танков батальон с генератор, който бил разположен на голямо разстояние от военните, всички двигатели на бойните машини в някакъв момент заглъхнали едновременно…
Според експерти успехите на Съветския съюз в тази област били толкова впечатляващи, че ако страната не беше се разпаднала през 90-те години, щеше да бъде непобедима дори без ядрено оръжие и щеше да лиши САЩ от статута на свръхдържава. Но, както знаем, след разпада на СССР всички дейности по полевото оръжие са прекратени, специалистите – уволнени, а документацията – унищожена, а може би и продадена в чужбина. Доказателство за това е фактът, че в началото на 90-те години Щатите ускориха темповете в създаването на лъчево и психофизическо оръжие.
Нашите читатели вече са запознати с секретната част №10003 под командването на генерал-лейтенант Алексей Савин, която работи над създаването на екзотични видове оръжие. Тази част се занимава основно с парапсихология; нейните сътрудници работят над концепцията за войника на бъдещето, който е надарен със свръхспособности. Този боец е непобедим, дори срещу него да се използва свръхоръжие. Например владеещите системата СБОР са можели да се спасяват от “лъчите на смъртта”, насочвани от противника, и със силата на волята да изваждат от строя сложна система за управление на противника. Вероятно постиженията на колектива на Савин в момента се използват в Русия и те могат да залегнат в разработките на новия тип оръжие, което не е забранено от международните конвенции.

 

Източник: Списание „Командос“, http://komandos.dir.bg/_wm/diary/diary.php?did=653234&df=46&dflid=3&GDirId=1530863241ad0f02b858842059cbb1bf

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: