Солженицин убит с психотронно оръжие?

Емблемата на руското дисидентство страдал от инфаркт заради мистериозно облъчване

Александър Солженицин е жертва на психотронно оръжие, разкри за „Компас“ контактьорката Любка Щерева.

Емблемата на руското дисидентство и на съвременната руска литература издъхна в третия ден на август след инсулт.  Болестта му е вследствие от психотерора, на който е бил подложен, твърди Щерева. Според нея всеки втори у нас е жертва на експеримент за „контрол на съзнанието“.На психологични атаки Нобеловият лауреат  бил изложен след завръщането си в Русия от САЩ през май 1994 година. Писателят, който се обяви против демокрацията от западен тип като неприложима за руските условия и призова за връщането на величието на руската държава, се разболял след мистериозно облъчване с психотронно оръжие. Любка Щерева разобличава ЦРУ и ФБР, които създават армии от феномени в Европа.С психотронни оръжия те зомбират човечеството. Възможността за повлияване от разстояние на работата на ума и организма като цяло е обект на изследване от десетилетия и от ЦРУ, и от бившето КГБ. Използват се телепати и ясновидци за военни цели. Техните имена, обаче, никога няма да бъдат разкрити. А в днешния свят няма по-чудовищни ритуали от тези, които устройват „жреците“ от армията на маговете. На техния фон бледнеят дори оргиите на сатанистите. Най-лошото е това, че повечето от хората с феноменални способности са подвластни на политически сили, които действат задкулисно в услуга на чужди правителства. Институтите по биофизика и военна медицина са създали и психотронни оръжия, с които зомбират човечеството. Въздействието се осъществява посредством свръхвисокочестотни електромагнитни полета и лазерно излъчване, които са крайно опасни за висшите функции на главния мозък. Те много трудно биха се различили от спектъра на постоянните електромагнитни излъчвания от промишлен произход.
Психотерорът срещу българския народ е продължение на Втората световна война. “Въздействието върху мозъчната клетка и възпроизвеждането на образа се извършва в очните дъна и по този начин неволно виждаш къде какво се прави. Това е много опасно. Жертви на психотронното оръжие може да станат и вашите деца”, предупреждава дамата, която денонощно приема информация от нарушителите. От 10 години тя не може да затвори очи заради експериментите, на които е подложена. Мийотната връзка се използва от всички работещи космически центрове най-вече в земетръсните зони, в районите, където има урагани и войни. Осъществява се чрез спътниците, чрез GSM-ите и посредством сигнала в радиовъзлите чрез сателитите. Включени в системата на телеграфите, тези средства се превръщат в биологично оръжие за масово унищожение.
Съдбата на хората, които стоят в светлината на прожекторите, винаги е била по-трудна, защото освен любовта на феновете, върху душите им се стоварва и злобата на завистниците. А армията от феномени, които Кубрат Томов и Стамен Стаменов са създали в България, може да превърне живота на всеки в ад, ако бъде изложен на тяхното въздействие, твърди дамата, която денонощно приема информация под диктовка. Наскоро тя представи списък с имената на 20 академици, професори и военни, участвали в секретна програма за зомбиране на българите. Повечето от тях, според контактьорката, са работили в създадената на 22.11.1990 г. асоциация „Феномен“. Отговорността за това, че сме една от най-болните нации, трябва да се търси в научните институти, разработили системите, с които ежедневно се променя биоритъмът и биотоковете на клетъчните полета и се влияе от жлезите с вътрешна секреция, казва жената, която поддържа връзка с учени и контактьори от цял свят чрез мийота. Тя представлява сателитна програма за mind control,  ползваща модулирани електромагнитни импулси с определени честоти и канали. Посредством тях феномените са в състояние да влизат в контакт помежду си, да получават или прехвърлят информация, да въздействат върху други хора. Технологията, която е въведена у нас през 90-те години, се използва от военни за контрол на съзнанието. Централата им е в Института по сугестология и парапсихология в София.
В днешно време е прието зомбиране да се нарича психологическата атака върху съзнанието и подсъзнанието на човек с цел подчинение.

* Психотерорът взема все повече жертви

Психотронната апаратура позволява на управляващите да манипулират тълпата, въвличайки хората в състояние на различни емоции – от страх до еуфория. Специално модулираните oт оръжието електромагнитни полета могат да предизвикат зрителна и слухова халюцинация, да объркат мислите, да разклатят психиката, да променят поведението, да стимулират агресия и депресия. Психотронните генератори са способни да погубят милиони хора, които заболяват и умират. Никой, обаче, не може да открие това оръжие, защото величината на излъчване е много ниска.
С помощта на новите информационни технологии всеки, според Щерева, може да се превърне в радиопредавател и чрез собствените си очи и уши да подава несъзнателно важна информация. Още от времето на Втората световна война тайните служби използват радиостанциите за предаване на секретните данни. Използват се и микрокамери, с помощта на които в човешката зеница от хиляди километри се възпроизвежда образ. Това може да доведе до жестоки последствия за жертвата на психофашистите. Със своите генератори те изпращат в мозъка на човека команди, контролиращи неговото поведение.

* Оръжието е власт, а властта – оръжие

Този, който го държи, държи властта, уточнява контактьорката. Според нея  в годините на прехода от безкласовия строй към дивия капитализъм са създадени лагери за отвличане на хора. В болници са правени тайни опити за влиянието върху отделни части на телата чрез звукова намеса и благодарение на родната медицина много пациенти са си отишли от този свят.

* GSM-ите се използват за звуково оръжие

Освен с дългото гледане на телевизия, хората могат да бъдат контролирани както по интернет, така и по GSM. Въздействието на психотронното оръжие е “тихо”, но може да побърка цялата нация. Чрез системата „Интеркосмос“ и с помощта на интернет се влияе на хората със скоростта на звука и на светлината. Върху някои от тях, като при Солженицин например, има жестоки поражения. Според Любка Щерева, при него преди няколко години биолъчите са поразили сърцето му. Аурата му е била пробита от негативни влияния. Авторът на „Архипелагът ГУЛАГ“ е бил сред най-обичаните руснаци и политическия елит в Москва е имало за какво да му завижда.

* Зомбита карат коли, удрят хора и стълбове без причина

Обработката на съзнанието може да бъде извършена по телевизора, по телефона, на работното място. Телевизорът „замърсява“ нашето съзнание и по този начин ефективно прилага косвените внушения. Това са фрази с хипнотично въздействие и команди за подсъзнателното ниво.
„Програмистите“ в интернета, пък, безкомпромисно водят международни компютърни войни. Атаките им влияят на био-полето на хората и последствията са катастрофални. Заради психологическия терор  шофьорите понякога губят за миг контрола над автомобила и имената им влизат в черните хроники. Свръхзвуковият интерканал убива мозъчните клетки и предизвиква хаос на пътя. В последните десетина години „безпричинните“ автопроизшествия се увеличиха и броят на жертвите нараства. Войната по пътищата според Люба  е по-жестока от агресията в Ирак. Наскоро тя поискала от КАТ-Пловдив справка за катастрофите, станали по неизвестни причини. Вие сте феномен, възкликнал полк. Ангел Стоев, след като тя се опитала да му обясни как и най-добрият шофьор може да катастрофира, ако бъде зомбиран. “Неговите служители, учените и управляващите, обаче, продължават да си затварят очите. Нарушителите с подслушвателните микростанции са си осигурили сателитни радиотелекомуникационни канали и това им помага да са информирани за всяко действие на своите съперници. С апаратурите, работещи върху интерпрограмни канали и връзки,  може да се изучава дори атомната и ядрената енергия. Чувствах се като студентка, обучавана по дистанционен път”, споделя контактьорката. Според нея, миниатюрни устройства вече се поставят като имплантанти в човешкото тяло. Те трябва да улавят електромагнитните и телепатичните въздействия, за да се влияе върху функциите на всички органи и системи (б.а. и най-вече на мозъка). За приемане на радиосигнала могат да се използват всякакъв тип микроимплантанти. Биоенергетиката е създадена за перспективни отбранителни научноизследователски проекти. Целта е да се роботизира войската и народът да се превърне в електронноуправляема армия, добавя Щерева. Според нея вече 10 години

* срещу българите се използва лъчево оръжие

Чрез него се зомбират хората в огромна територия. То вкарва гласови импулси в малкия мозък, предизвиква и климатични промени. Насочването на невидимите мощни лъчи върху група или отделен индивид е причината за масовото боледуване на хората от рак, инсулт, инфаркт и други смъртоносни болести. Жертвите не подозират, че оръжието е в ръцете на тези, които сме избрали да ни управляват. От насочената му високочестотна енергия

* човек не може да се защити

От военно поделение във варненското село Синдел се излъчва с генератор на инфраниски честоти. Лъчевото оръжие, променящо импулсите на мозъка с контрол от различни разстояния, е жестоко. Зомбирането е до степен разкодиране на персоналната идентичност, уточнява Люба.
Милиони хора си отиват от лъчева болест, предизвикана от звуковото оръжие. Не търсете причината в Чернобил, а в болното ни здравеопазване. Не се доверявайте на тези, за които парите са по-важни от Хипократовата клетва, предупреждава Щерева. Дамата, която денонощно приема информация под диктовка, може да открие причините за заболяването по изражението на лицето. Бръчките на челото издават болката. Вместо упойващите медикаменти, с които лекарите се опитват да я притъпят, контактьорката предпочита целебната сила на илачите от народната медицина.


Оръжие превръща хората в роботи

Команди, които се вкарват в мозъка с помощта на свръхвисокочестотни излъчвания, превръщат хората в армия от бездушни роботи. Военните са разработвали и изпитвали устройства, предназначени за най-ефективно дистанционно въздействие върху хора, съобщи контактьорката Любка Щерева. Зомбираният не само променя нравствените си ценности, той е готов под нечия заповед да се принесе в жертва на непонятна за него самия кауза. Камикадзетата, които се самовзривяват и убиват десетки невинни души, също са жертва на психотерор. Те са като роботи, в чиято памет е заложена сатанинската програма за убийство.
Звуковото въздействие се възприема като реч, звучаща в главата. “Гласовете” карали някои от жертвите да си продават апартаментите, на други не позволявали да спят нощем. Трети дори били довеждани до самоубийство. Съвременната техника позволява незабелязано да се вкарва в подсъзнанието на човека информация, която се усвоява. Това може да стане дори по мобилния телефон. Добавят закодиран шум. Той не дразни човека и без да осъзнава, към разговора му се добавят специално закодирани инструкции, въздействащи на неговото съзнание. След няколко дни жертвата подсъзнателно започва да изпълнява инструкции, които са били вкарани в главата чрез психологическо зомбиране.
Няма нищо случайно в това, което се случва. Зловещите драми, на които ставаме свидетели от телевизионния екран и от вестникарските страници, са организирани от една малка група хора, които въздействат върху други, като ги правят зависими. Всяка ситуация може да се програмира. Всеки може да бъде заставен да изпълнява най-различни команди от далечно разстояние.

Източник: Информационна Агенция „Компас“ http://www.kompasbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4325&Itemid=39

Публикувано в Личности. 6 коментара »

6 коментара to “Солженицин убит с психотронно оръжие?”

 1. Krasimira Romeova Krasteva Says:

  Tel operatorite, policiqta, parlament, sud…vsichki sa zameseni. Kako slushane na radio e, no na drugi chestoti…Vsichki po tezi mesta se vkluchvat v gavrata. V momenta sum im eksperiment.

  https://geeldon.wordpress.com/2011/10/15/brain-and-satellite-surveillance-assault-and-torture/

  Харесвам

 2. Krasimira Romeova Krasteva Says:

  Bivhsa slujitelka na Hewlett-Packard sum (kontraktor Adecco) i bqh zaplashena ot tqh…Aneliq Guzeleva ot AG Packaging se vkluchva v iztezanieto. Jalbata mi se bavi v prokuraturata…Prez tova vreme si me prehvurlqt, za da se gavrqt. 24/7 ejeminutno i poveche ot godina….pochti dve. Nqma taini orujiq. Mrejata za telefonite…

  Харесвам

 3. Krasimira Romeova Krasteva Says:

  Vijte satelita! Tova pravqt.

  Харесвам

 4. Krasimira Romeova Krasteva Says:

  Znam i koi sa horata….

  Danail Nachev, Denica Dimitrova, Ivaylo Petkov, Borislav Terziiski, Todor Petkov (Handy), Vqra Videlova, Ventsislav Kasamski, Miroslav Marinov, Mirena Yordanova, Ognqn Petranov, Lily, Yancho Peev, Vanq Kalnakova, Cvetana Conkova, Conko Ivanov, Raina Ivanova, Blaga (sister of Raina Ivanova), Cvetomir Krastev, Ralica Georgieva (Vraca), Ralitsa Georgieva (Sofia), Smilena Tatarska, Svetlozara Ivanova, Lubomir Yosifov, Dimitrinka Fandakova, Bilqna Marinova, Veselin Nedev, Emilya Pavlova, Milena Stoilova, Martina Arnaudova, Anelya Kozukova, Nikolay Nikolov, Miroslav Bogdanov, Stanil, Ivan Ivanov, Roza Beraha, Staniela Tangurova, Anni Popyankova, Chomonev, Dimitrinka Yoveva, Veronika Ilieva, Petranka (ичс;), Veneta Kaneva (bratovchedka), Nikolay Karakashev, Cvetelina Georgieva (Pazardjik), Ivaylo Nedqlkov, Anelya AG Packaging, Violeta Petkova, Vladimir Ivov, Veselin Kutov, Atanas Cherkezov, Hristina Cigularova, Avramski (Lozenec, Kostinbrod), Georgi Tatarski, Nikolay Borisov, Georgi Jelev…

  + tezi, koito pomolih za pomosht

  Харесвам

 5. Krasimira Romeova Krasteva Says:

  Policaikata, koqto me zaplashva…Cvetkova, MVR, Drujba (0884914021) + oshte policai, koito sudeistvat na familiqta mi….Vlastta e manipulativna i tupa, narodut prost…iztezatelite mi plachat i budq sujalenie….CIRK I NAKRAQ UBIISTVO!

  Харесвам

 6. Krasimira Romeova Krasteva Says:

  ZA TEZI, KOITO ME IZTEZAVAT!

  Харесвам


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: