Ваня Миланова от "Свободна Европа" директно от Цюрих: Румяна Узунова беше заразена с рак!

Преди време “ШОУ” открехна завесата към една потресаваща история, която само се шушука между хората, но всеки, който дръзне да говори за нея, е обявяван за луд. Това твърди и Ваня Миланова – журналист от радио “Свободна Европа”, която сподели пред наш репортер, че при изследване в Цюрих в тялото й е била открита сянка от неизвестен имплант!

Днес тя със сигурност знае за какво става въпрос и вече е оповестила своя случай в няколко международни здравни организации. Репортер на “ШОУ” се свърза с известната журналистка, която ни разказа още скандални истории. Една от тях е свързана със смъртта на колежката й Румяна Узунова!

“Това, което смятах за имплант, се оказа радиоактивно вещество, което оцветява кръвта и отива към мозъка. Действа три месеца. Спомних си кога и как е проникнало в мен. Синът ми живее в Ню Йорк. При едно рутинно мое отиване в болница там, ми направи впечатление, че ми инжектираха три инжекции с някакво жълто вещество в дясната ръка. Попитах какво е сина си – да проучи. Той ми отговори: “След три месеца ще се почувства ефектът от него!”, но забелязах, че беше разстроен, някак смутен – най-вероятно не беше удовлетворен от обяснението, което му бяха дали. Върнах се в България

и започнаха мъките.

През нощта цялото ми тяло беше атакувано с някакви електрически вълни. Изпитвах болка поотделно на всеки орган. Сега със сигурност знам за какво става въпрос: това е експеримент, провеждан на хора предимно от Източна Европа, които са използвани като опитни мишки. Чрез съответната апаратура се наблюдава как реагира мозъкът на всяка болка поотделно.

Повече от една година страдам. Имам пари, пътувам в чужбина – къде по-зле, къде по-облекчено, състоянието ми като цяло е лошо. Обърнах се към интернационални организации като ООН и Европейския парламент, че с хора се извършва антихуманен експеримент. Без тяхно разрешение те са ползвани за изследвания против тяхното здраве. Абсолютно убедена съм, че

пандемията от рак в България не е случайна.

Смятам, че заразиха и Румяна Узунова с рак! Тя много скоропостижно умря – а никога не е боледувала! Влиянието е тотално. Аз често съм напълно изолирана – без Интернет, без телефон. Изолацията е правило номер едно при хората на прицел. Ако се оплачеш, те обявяват за луд.

Нощите ми са безумно тежки. Токът понякога е на импулси – броила съм над 50 пъти. После спира. Очевидно знаят докъде е пределът, за да не те убият. Създава се група от хора, които са жертва на атаката. Според нас това не е работа на руснаците, а на НАТО. Съвсем отговорно ще кажа, че по повод генераторите в някои квартали в София, ДАНС отлично знаят за какво става въпрос. Българите трябва да искат отговор! Много боледуват, много умират, агресията расте дори сред децата… – всичко това е диверсия над тялото и духа”, разкри единствено пред “ШОУ” известната журналистка Ваня Миланова, която в момента е в Цюрих.


Мария Бозукова: Работих в Швейцария. Върнах се и започнаха болестите

Мария Бозукова от Елхово позвъни в редакцията на “ШОУ”, за да потърси връзка с Ваня Миланова. Младата жена сподели, че е намерила в нейно лице “своя случай” и ни разказа следните си лични ужасии:

“Работих в Швейцария. Върнах се в Елхово при роднините си и изведнъж започнаха болестите – всички вкъщи са болни. Започнах да изпитвам страх, че ще ми вземат парите, които спестих, че не мога да изляза извън граница. Когато споделях това, ми казваха, че съм параноичка. Почнах да изследвам сама състоянията си и да търся причините. Забелязах, че една от причините несъмнено са антените. Има едни, много особени. Мобилните комyникации се осъществяват чрез спътник, както и gps-устройствата в колите. Много хора не са наясно за какво точно служи тази апаратура.

Когато дойдат болестите – виене на свят, астма, диабет, зрителни нарушения, нарушения на дейността на щитовидната жлеза, мускулни крампи и други двигателни разстройства, свръхчувствителност, нервни разстройства и пр., хората отиват на лекар и обикновено оправдават всичко със стреса. Трудно е да обясниш, че има нещо постоянно в тези състояния – през теб протича ток. На моменти изпитваш някакви изкуствени емоции – предимно страх, срам, тъга. Ако те зачестят, споделяш състоянието си с някой близък и той почва да страни от теб – хората те обявяват за луд. Идеята е да те откъснат от средата ти, да те изолират и да наблюдават агонията ти.
Това е психотронно оръжие за психофизически терор. Експеримент върху отделни лица или групи от хора за по-глобални цели. Ако не те убият, могат да те доведат до самоубийство. Преди това може да направиш куп глупости, които са ръководени извън теб. Може да останеш без имот, без пари, без нищо. И да умреш, без никой да знае истинската причина за смъртта ти. В момента съм в Швейцария. Ще се изследвам тук. Направи ми впечатление това, което писахте за Ваня Миланова – че са открили имплант в тялото й. Трябва да има някаква връзка между “контролния център” и нас – чувствам се ужасно”, сподели младата жена.

Източник: http://www.blitz.bg/article/29936

Публикувано в Личности. Leave a Comment »

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: