Психотронно оръжие командва мозъка

Доброволци изпълняват дистанционни заповеди в опасни експерименти

Американците разсекретиха документ, който доказва: воен ните са разработвали и изпитвали устройства, предназначени за най-ефективно дистанционно въздействие върху хора. И по-конкретно – за предаване на команди непосредствено в мозъка с помощта на свръхвисокочестотни излъчвания.

И руските специалисти са правили подобни експерименти. И то доста успешно. Преди години стотици хора, главно в Москва, са се оплаквали от тайнствени гласове, звучащи буквално в главите им. Вероятно някои от жертвите са били шизофреници, но едва ли всички са били такива.

Названието на разсекретения документ е „Биоефекти от някои несмъртоносни видове оръжия“. Свръхвисокочестотното лъчение е едно от тях. И свръхперспективно, според военни експерти. Тъй като позволява да се въздейства върху човешкия мозък и то от значително разстояние. А това не е възможно с други способи.

В най-елементарната си форма тази технология е способна просто да изважда хора от строя и дори да ги довежда до лудост, гласи докладът. В усъвършенствания си вид с помощта на технологията е възможно без всякакви средства за връзка да се общува с нужните хора чрез Морзовата азбука или чрез глас. При подобни разработки звуковото въздействие се възприема като реч, звучаща в главата. Подобни устройства могат да предават сигнали и съобщения на разстояние стотици метри, засега.

От косвени източници е известно, че покрай лабораторните изследвания апаратурата е изследвана негласно и върху доброволци, предимно затворници. За това разказва канадецът от фински произход Марта Коски. Излизайки от затвора, той се отправил веднага в Комитета по правата на човека с оплакване, че зад решетките започнал да чува гласове, които звучали в главата му и му давали заповеди. След него към правозащитниците се обърнали още неколцина съкилийници на Коски. Историята се разчува. Избухва скандал, плъзват слухове, че зад експериментите стои ЦРУ. Малко по-късно правителството на Канада започва да изплаща компенсации на жертвите с „промити мозъци“.

В Русия пикът на тайните експерименти за „транслация в главите“ е бил през 1990-те. Как иначе може да се обясни огромното количество потърпевши? Техните разкази пълнеха страниците на централните и местните вестници. Оплакването е било: Помощ, облъчват ни!

Особено нашумял беше случаят с възрастна жена, която ден и нощ е преследвана от невидими събеседници. По думите й, в главата й прониквали два гласа – мъжки и женски. Те непрекъснато ругаели най-гнусно, уверявала потърпевшата.

Често журналистите вземали хората „с гласове в главата“ за не съвсем нормални. Все пак слуховете за психотропно оръжие винаги са изглеждали правдоподобни, дори преди разсекретяването на доклада на американските военни.

Дори знаменитият щангист и депутат от Върховния съвет на СССР Юрий Власов се оплаква от странни гласове, които направо го зомбират. На депутатското питане дава официален отговор зам.-шефът на КГБ на СССР. Той твърди, че никой не е правил подобни опити върху хора в Съветския съюз. Въпреки това много хора продължават да твърдят, че са облъчени. Гласовете карали някои от жертвите да си продават апартаментите, на други не позволявали да спят нощем. Трети дори били довеждани до самоубийство. През 90-те години на миналия век в Русия дори е създаден комитет за защита на жертвите от психотронния терор. Комитетът издава вестник, в който са публикувани над 600 писма на „облъчени“.

През юни 1993 г. в Академията за ново мислене е представен доклад на кандидата на техническите науки и бивш политзатворник Владимир Слепуха, заточен във Воркута. Той твърди, че върху него са изпитвали „ефект на радиозвук“, след което в главата му се появяват слухови усещания с най-различни темброви окраски.

Всъщност с радиозвука, както напълно научно се нарича ефектът на появата на гласове в главата, в Русия са се занимавали напълно сериозно. По неофициални данни продължават изследванията, започнати преди години в Института по теоретична и експериментална биофизика към Академията на науките на СССР.

Чувах команди, произнасяни от чужд глас. Той повтаряше: Вдигни лявата ръка! Сега дясната! Изпълнявай! Гласът идваше някъде отвътре, като че ли разговарях сам със себе си, разказва участник в подобни изпитания. Не му се искало да изпълнява командите, но някаква сила буквално го заставяла да прави упражненията. След изключването на апаратурата всичко свърши, остана страхът, разказва потърпевшият. Той е участник в експеримент в Института по компютърни психотехнологии на руската академия на науките. Впрочем покойният генерален директор на института академик Игор Смирнов е смятан за един от бащите на психотронното оръжие.

Естествено, експериментите са маскирани като медицински изследвания. И сигурно продължават. Тайно, за да не разберем до каква степен сме беззащитни пред напора на власт и военни да ни контролират.

СХЕМАТА
Ето как действа психооръжието: Антена предава гласови модулации, вкарани в определен диапазон на свръхвисоки честоти. Микровълновият лъч, насочен към участника в експеримента, генерира в мозъчната тъкан колебания на звукови честоти. Под въздействие на сигнала на опитното зайче му се струва, че чува гласове.

ЖИВ ОПЕЧЕН ОТ РАЗСТОЯНИЕ
Злобните марсианци с огромни очи от филма „Марс атакува изпепеляват земните хора, насочвайки към тях подобно на свирка устройство. Нещо подобно вече са създали специалистите отизследователската лаборатория на щатските ВВС в Ню Мексико. „Марсианското лъчево оръжие“ вече е използвано върху доброволци при разгонване на реални демонстрации. Опростен вариант на устройството не изгаря хората, само ги нагрява. Тънкият микровълнов лъч, генериран от сферична антена причинява болка.

Според военните той прониква в кожата и за части от секундата я нагрява’до 50 градуса. Както в битовите микровълнови печки, работещи в режим затопляне на пилешко бутче. Доброволците изпитват чувството, че към тялото им е допряна гореща ютия. Създателите на устройството уверяват, че въздействието е в широкия диапазон между непоносимата болка и изгарянето. В лабораториите на ВВС обаче имат и секретен диапазон на мощност. Използването им може да има наистина овъгляващ ефект, като при марсианците от филма.

 

 

в. Марица

9 коментара to “Психотронно оръжие командва мозъка”

 1. Анонимен Says:

  Здравейте,

  От 4 години съм експеримент и никой не иска да ги спре. За съжаление фамилията и бившите ми приятели са прости и злобни и искат да ме убият. Пускам жалби, но прокуратурата с тях ми се подиграва…Как да постъпя?

  С Уважение,
  Красимира Кръстева
  0899926389

  Харесвам

 2. Анонимен Says:

  0884914021 – Цветкова от МВР Дружба, която ми се подиграва с тях…
  0888871858 – Ромео…Пращат му комуникацията ми…
  0896650060 ГДБОП…И те ме подиграват…
  0889201985 – Красимир Кирилов ме подиграва…
  0883451951 – Мирена Емилова Йорданова…
  095132565- Бойхчиновсите пустиняци, които ме гаврят…
  0884267901 – Тези ме псуват…
  Има още доста…

  Харесвам

 3. Анонимен Says:

  По-долу ще видите още ключови контакти. Психират ме с гласовете им от 3 години без почивка! Искат да ме самоубият и покрият всичко!

  0888574006 – Цветана Цонкова
  https://bg.linkedin.com/in/roza-beraha-stoyanova-69a65240 Колежка от Глобул…
  https://www.linkedin.com/in/emiliya-pavlova-itil-f%C2%AE-12150217 Колежка от Хюлет…
  https://uk.linkedin.com/in/denitsa-dimitrova-48a20339 Бивша съученичка…
  https://bg.linkedin.com/in/danina-ruseva-931a2239 Колежка от ТУ…

  ЕТ Цветан Атанасов- ТЕМПО РЕАЛ | земеделие, Враца …
  https://www.business.bg › Селско Стопанство › Земеделие › Земеделие Враца
  ЕТ Цветан Атанасов- ТЕМПО РЕАЛ | земеделие – Враца, с.Чирен – стопански двор, Производство на селскостопанска продукция – пшеница, ечемик, …

  Мирена Емилова Йорданова – Списък на адвокати и адвокатски …
  advokatibg.eu/Адвокати/София/18774-Мирена%20Емилова%20Йорданова
  Личен номер: 1200555610 Колегия: София Адрес: 1700; област: София-град; община: София-град; град: гр. София; ул.

  Харесвам

 4. Krasimira Romoeova Krasteva Says:

  https://bg.linkedin.com/in/danina-ruseva-931a2239
  Мирена Емилова Йорданова – Списък на адвокати и адвокатски …
  advokatibg.eu/Адвокати/София/18774-Мирена%20Емилова%20Йорданова
  Личен номер: 1200555610 Колегия: София Адрес: 1700; област: София-град; община: София-град; град: гр. София; ул.
  https://uk.linkedin.com/in/denitsa-dimitrova-48a20339
  https://bg.linkedin.com/in/roza-beraha-stoyanova-69a65240

  Харесвам

 5. КРАСИМИРА РОМЕОВА КРЪСТЕВА Says:

  Здравейте,

  Днес пуснах жалба при вас под номер 640 и се разбрахме да изпратя допълнително информация относно метода на изтезание, за да бъда взета най-накрая насериозно. Както съм обяснила в жалбите става въпрос за терор с вълни, които може да са ултрасоунд, микровълни или други от сорта, за които да не съм прочела още. Моля, по-долу се запознайте с това, кото открих. Не съм луда и имам човешки права, които са нарушени поради простотия и селяния. Този народ не се е научил да си гледа в пачничката и да гради собствения си живот според законите. Простите боклуци, които ме изтезават са крайно прости и явно имат време и достъп до този вид техника. Много лесно може да ги хванете като проследите кой с кого говори и за какво и каква техника има! Дотук само ме залъгват като дете олигофрен! Като цяло отваряте всичко за directional sound and applications, directional sound and universities (да видите къде си експериментират), directional sound patent (има доста патенти на Щатите, които давват ясно инфо)…Тези разработки не са от сега и би трябвало да си промените методите на разследване според техниката, с която се убива. Ако не е ясно ще ви вадя доказателства от темите и ще превеждам ключовото, но искам този ужас да спре! От филмчетата ясно се разбира за какво става въпрос. Може да е сателит или самолети, въртолети…., от които ни говорят. Това не е нещо ново. Ако някой ви се обажда по отношение на моя случай да ви говори, че съм луда, то той е замесен пряко или косвено и на това обърнете внимание.

  https://holosonics.com/
  http://ultrasonic-audio.com/products/acouspade-directional-speaker/
  http://mashable.com/2012/03/22/soundlazer-kickstarter-speaker/#26AShJwugkq3
  http://hypersound.com/pro/products/


  https://conservancy.umn.edu/handle/11299/96710
  https://en.wikipedia.org/wiki/Sound_from_ultrasound


  https://www.technologyreview.com/s/402725/the-sound-war/
  https://www.google.bg/search?q=directional+sound&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjx86_1orzQAhVGlxQKHcp1AGYQ_AUICCgB&biw=1204&bih=560#imgrc=_ Отваряте темата до картинките и четете!
  http://www.google.ch/patents/US20120245406
  https://www.lradx.com/lrad_products/lrad-500rx/

  С Уважение,
  Красимира Кръстева
  0899926389

  Харесвам

 6. Krasimira Romeova Krasteva Says:

  Вече 5 години ме гаврят и съм сигурна, че не съм луда! Можвете да видите прфилите на хора, които с удоволствие ме тероризират.

  http://KrasimiraKrasteva2.website2.me
  mirenayordanova.myfreesites.net

  Харесвам

 7. Krasimira Romeova Krasteva Says:

  Злобари от миналото ми говорят от 5 години 24/7! Вижте им добре профилите. Може да разпознаете някой…Държат ме насила в България и ми заповядват да си ходя на село. Не ми позволяват да имам връзка. 100% този експеримент се прави. Имам техническо образование и дори да не съм гений съм убедена, че е възможно и се прилага за съсипване на хора.

  Харесвам

 8. Krasimira Krasteva Says:

  http://www.advokatyordanova.com/

  https://bg.linkedin.com/in/smilena-tatarska-4726643b

  https://bg.linkedin.com/in/ivan-ivanov-a694375a Един от многото на Смилена, който ме мрази и заради нея ми слагат край на живота.

  https://bg.linkedin.com/in/nikolay-d-nikolov Спала е и с него…Иска анален секс и ме тероризира с останалите.

  Харесвам

 9. Снежина Маркова Says:

  Аз също съм жертва на психотронно оръжие от една година и шест месеца. Всекидневно съм обект на тормоз. Чувам гласове в главата си. Болки всекидневно по цялото ми тяло, които се местят. Един ден са ръцете, корема, или краката, друг ден главата, белите ми дробове или кожата. Имам два опита за самоубийство. Забрани да излизам сама, да пътувам, да се любя ,да се чувствам щастлива. Много ги дразни усмивката ми. Вече ме е страх да се усмихвам, да бъда нормален човек. Търся помощ, но засега такава няма. Моля хора с подобни проблеми ми пишат. Нека да не бъдем сами , изправени срещу тази жестокост.
  snejinamarkova@gmail.com
  0878120869

  Харесвам


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s