Ползва ли съвременният свят психотронно оръжие?

Промиването на мозъци не е от вчера

Терминът психотронно оръжие е възникнал сравнително неотдавна и очевидно произходът му може да се свърже със създаването на Международното общество по изследване на психбтрониката, създадено през 1973 година. Първите генератори на т. нар. „тор-сионно поле” са отнесени към разреда психотронно оръжие, тъй като то може да влияе върху психиката и здравето на човека, четем във вестник „Феномен“.

Ползва ли съвременният свят психотронно оръжие?

С тяхна помощ от биообекти може да се „сваля” всякаква информация, в това число техните лични усещания, възприятия, психо-емоционални състояния и т. н. Дори в перспектива може да се вижда с очите на другия: например, ако се запише избликът на психическа енергия във вид на реакцията на човека към горещата капка, паднала върху дланта му, а след това тази информация се преадресира по индивидуалния Р-вълнов канал към друг човек, последният ще реагира адекватно на въздействие, което реално не се е случило с него, но при това той наистина ще потръпне от изкуствената „болка”. Тоест „адресатът” на информацията може да „страда” заедно с „потърпевшия”! По същия начин могат да се трансформират илюзии на реални чувства и усещания, но в действителност да не се изпитват такива!

Следователно по принцип може да се моделира всичко!

Със зла умисъл могат да се моделират на друг човек различни болезнени или критични състояния, възникващи при инфаркт, инсулт, други тежки заболявания, включително и с летален изход. Такива възможности явно тревожат, но те трябва да бъдат отчетени, за да могат да се вземат мерки за тяхното предотвратяване.

Източник: http://mamita-bg.com/2012/06/15/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B7%D0%B2%D0%B0-%D0%BB%D0%B8-%D1%81%D1%8A%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%81%D0%B2%D1%8F%D1%82-%D0%BF%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%BE/

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: