Вярвате ли в контрола на съзнанието на гражданите от страна на правителството?

Представете си, където и да се намирате, който – тогава ти гледа, чете вашите мисли и контролиране на ума (съзнанието).

Периодично през последните няколко десетилетия, чуваме за случаи, в които правителството на САЩ експериментира върху хора. Понякога използва ядрени оръжия, понякога с употребата на LSD и контрол на ума. Възможно ли е нещо подобно може да ни се случва в момента тайно? Росс Блекстоун ще ни представи  жителите на Северна Калифорния, които казват, че такъв съществува, и те са доказателство за това.


Представете си, че където и да се намирате, някой ви гледа, чете вашите мисли и управлява съзнанието ви.

Мери Ан Стрейтън: „Те знаят за всичко което правиш в дома си, те те контролират 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата.“

Миналото лято, в Държавна Капитолия, Мери Ан Стрейтън се е срещнала с много други калифорнийци, които твърдят, че това се случва и с тях. Това се извършва с помощта на радиочестоти.

Род Ор: „Аз може да съм сред хиляди хора, но се прилага само върху мен.“

Те вярват, че правителството използва радиовълни, за да насочи специални електромагнитни импулси в главата им. По този начин то може да контролира тялото и ума им.

Мери Ан Stratton: „Болката беше невероятна, толкова силна, че може да ви лиши от разум. Ако някога сте си счупвали някоя кост, вероятно знаете какво е усещането в този момент.“

След нашето интервю Стрейтън заяви, че правителството и е причинило оток на гърлото си, и ще има проблеми ако говори с нас.

Род Ор: „Първо, това е – електронен тормоз, но когато активно да разпространява такава информация, след това започват мъченията.“

Те вярват, че правителството разработва методи за контрол на ума, които да бъдат използвани по време на война, както и за контрол върху всеки гражданин. Някои хора са без образование и връзки. Други имат информация, че правителството иска да контролира населението.

Род Ор: „Контролират и тези, които спазват закона и перспективните хора, на които се залагат най-големи надежди, и служещите в армията или флота“.

Черил Велш казва, че правителството използва радиовълни, за да повлияе на хората около нея, както и да проучи нейното мислене.Те казват, че няма начин да се предпазите. Също така твърдят, че умът се контролира по различни начини.

Черил Велш: „Където и да отида, по всяко време, хората плюят, псуват, изпускат цигарен дим в лицето и чува около сто обиди на ден“.

Дали това е реално? Е, не се правете изводи, но все пак … Изследователите, които са изучавали такива истории повече от четиридесет години казват, че е възможно.

Черил Велш: „Имам документи на НАСА от седемдесетте години и DIA показващи как те използват микровълново чуване за да подлудят политиците.

Велш – студентка по право в Линкълн, Дейвис. Чрез нейната организация „Граждани срещу нарушенията на правата на човека“, тя се базира на доказателства, събрани от стотици хора по целия свят.

Черил Велш: „Всичко това говори за електромагнитни оръжия, и руснаците искат да забранят такива оръжия.“

Велш не е сама. В последната си книга „Възходът на Земята“ световноизвестния автор и журналист Ник Бегич, автор на повече от 30 патента, твърди, че за контрол на ума е възможен като се използва светлина, звук, както и електронни полета.

Ник дава за пример 1997 г., когато повече от 600 японски деца са пострадали от епилептични припадъци, докато гледат анимационни филми, показваха моментни светкавици по дадена програма. Ник казва, че са необходими само насочена радио вълна, определена честота и акупунктурна точка върху кожата, за да се излъчи звуков сигнал, който да се предаде директно към мозъка.Ник Бегич: „Дължината на вълната трябва да съответства на честотата на пулса и да е определени рамки на отклонение.

Вълните могат да се изпращат чрез всеки източник на енергия: радио кули, жилищно осветление, както и по интернет.

Единственото разминаване е, че би било трудно да се насочи към конкретни хора, като Ор, Стрейтън, или Велш.

Ник Бегич:  За да са насочени към определен човек, който наистина има нужда от определяне местоположението на точката спрямо целта и трябва също така да използвате нещо, за да се придвижи микровълната

Но той казва, че хората могат да се управляват масово.

Тогава възниква въпросът – правителството използва ли такива технологии?

Бегич казва „да“. Той смята, че САЩ използват сигнали, причиняващи тревога, за да накарат иракчаните да се предадат по време на войната в Персийския залив.

Ник Бегич: Те казаха, че това е било необходимо, тъй като бомбените атентати са били най-лошите в историята на Америка. Спомнете си, че Германия и Лондон по време на Втората световна война, когато хората не са се измъкнали от обстрела“.

Повечето американци са чували, че DIA използват LSD за да контролират ума.

Секретар О’Лери признава, че някои експерименти са се провели на половин милион американски граждани без тяхното съгласие.

Това може ли да се случи отново?

Ник Бегич: „Ние сме в началото на новото хилядолетие и, повярвайте ми, какво се е случило в миналото, ще се повтори отново.“

Бегич казва, че технологията не е много сложна. Такава технология могат да се развият както военните, така и частни лица. След като това стане, рекламодатели, политици, терористи, всички могат да получат възможността да контролират ума си.

 

Росс Блакстоун, KOVR 13 News

5 коментара to “Вярвате ли в контрола на съзнанието на гражданите от страна на правителството?”

  1. Анонимен Says:

    Не просто вярвам! Аз съм една от жертвите! Имам връзка с поне още 20-30 души, които също са обект на това престъпление. Жертви на терор с психотронни оръжия има вече в цялата страна. Дали се прави от правителството не знам, но не са обикновени хора. Ако бяха такива, до сега да са ги хванали. Факта, че национална сигурност не предприема нищо срещу това, макар, че много от жертвите са потърсили помощ, какво може да означава според вас? И ако службите за сигурност нямат нищо общо с това, не е ли логично да впрегнат всичките си сили, за да открият кой притежвава такова оръжие, защото това застрашава националната ни сигурност??? Самият факт, че не се предприема нищо срещу това зверско престъпление и също, че съществуването на този вид оръжия не е публично оповестено, а хората се държат умишлено в информационно затъмнение по този въпрос: че жертвите биват изкарвани психично болни, за да не могат да търсят правата си, а също и това, че който веднъж е станал обект на това престъпление, повече не бива освобождаван, а ежедневно е подложен на различни експерименти в продължение на години, навежда на мисълта, че всички потърпевши са жертви на един по-глобален експеримент за невидим контрол върху човека, като за целта безогледно и садистично се ограбва живота на мирни хора, които по някаква причина са станали мишени на престъпниците!!! Хората са използвани като опитни мишки, за да се разработват и усъвършенстват психотронните оръжия върху тях.
    Въпроса е кой прави това и защо? Кой стои на върха на пирамидата? Кой има достъп до това оръжие??? Кой??? Във всеки случай не аз и не обикновените хора!!!
    Кои са престъпниците и кой и защо ги прикрива???
    Това е въпросът?

    Харесвам

  2. Анонимен Says:

    Не не съм анонимна. Казвам се Мая Стефанова и съм от гр. Пловдив.
    Горният пост е мой, но излезе като анонимен, защото нямам официална регистрация.

    Харесвам

  3. Аделина Атанасова Says:

    Мая, как мога да се свържа с Вас? Жертва съм на психотерор от години. Чувствам, са ми нанесли големи поражения.Помогнете ми!

    Харесвам


Вашият коментар