Маси Монро, кандидат за 28 район, САЩ

Въпроси и отговори

1. В това време на висока безработица, кои са най-важните стъпки, които трябва да бъдат направени, за да се подобри икономиката на страната?

Да се предоставят заеми за строеж на американци. Масова продукция на слънчеви панели и по този начин цените им да бъдат понижени за потребителите, за да инсталират енергоспестяващи системи за слънчева енергия. Те ще допринесат за чист въздух и за много нови работни места.

Да се направи ефективно работно обучение и повишаване на квалификацията.

Да се разшири бюджета за откриване на нови работни места, особено в секторите, имащи нужда от това.

Да се забрани и криминализира тормоза и насилието на работното място.

2. Накъде трябва да се насочи федералния бюджетен дефицит? Как трябва да се спонсорират националните програми и програмите за отбрана?

Милиарди долари от бюджета за война, сигурност и наблюдение могат да бъдат спестени. Този бюджет трябва да бъде използван за строеж, за ипотечни кредити и за инвестиции. Трябва да отделим сериозни средства, за да наблюдаваме приложението на нано/енергийна технология и ХААРП, които понастоящем се използват, за да увреждат здравето на американския народ. Тази технология трябва да бъде използвана, за да съгради Америка. Ако подобна технология се прилага правилно и безопасно, всички аспекти на нашата индустрия могат да имат полза от нея. Дефицита ще бъде намален и ще можем да подпомогнем Европа и света в икономическия им растеж.

3. Какви са Вашите приоритети относно националната ни енергийна политика? Трябва ли да наблегнем на чистата енергия и намаляване на въглеродните емисии и/или намаляване на нашата зависимост от външни източници?

Трябва да наблегнем на чистата енергия. Повече не можем да продължим да съществуваме по начина, по който сме го правили в миналото. Бих настоявала за масова продукция на енергоспестяваща слънчева енергия и други алтернативни източници на енергия. Това трябва да бъде направено рентабилно, за да могат американските потребители да си го позволят. Също така, приложенията на нано/енергийни технологии трябва да бъдат на разположение на американците.

4. Какви промени трябва да бъдат направени на програмите за здравеопазване?

Бюджета за облъчване на милиони американци от сателитни енергийни оръжия и ХААРП трябва да бъде насочено към някоя здравна реформа или план. Каква е ползата да се ходи в болници когато се бомбардират със сателити и енергийни оръжия? Без да се замислим върху това, което се случва понастоящем в Америка, всичките ни усилия в който и да е здравноосигурителен план би довел до провал.

5. Какви промени трябва да бъдат направени на федералните правила за финансиране на кандидатите?

Бюджета трябва да бъде еднакво разпределен между всички кандидати. Не само проблемите с финансирането трябва да бъдат решени, но също трябва да знаем, че преразпределянето по райони на Калифорния би могло да навреди на квалифицираните кандидати.

Източник http://smartvoter.org/2012/06/05/ca/state/vote/munroe_m/questions.html

Публикувано в HAARP. Leave a Comment »

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: