Нелетални оръжия

Тихите (електронни, електромагнитни) оръжия представляват несмъртоносни оръжия, които причиняват временни болки и дискомфорт. След продължително използване на тези оръжия върху мишената, настъпват някои заболявания, които завършват доста често със смъртта и. Тези тихи оръжия се използват за по-лесна обработка и манипулация на мишената.

Д-р. Валентин Радев прави подробно научно описание на оръжията, които се използват и върху цивилното население в изследването си „Несмъртоносните оръжия и съвременния тероризъм”

http://www.asabulgaria.com/up/files/2005%20NLW.pdf

Проф. Георги Василев обяснява за електромагнитните вълни върху своя дом.
http://vbox7.com/play:58e4b7f8

Доказателства на проф. Георги Василев

Протокол за измерване на електромагнитното поле

Доклад експертиза от измерване на електромагнитното поле

Последствия върху здравето:

страх, депресия, безсъние, умора, главоболие, гадене, кървене на венците, стомашни болки, зачервени очи, нарушения с паметта, инфаркт, диабет, Алцхаймер, тинитус (постоянен звук в ушите), левкемия, след продължително облъчване различни видове ракови заболявания и туморни образувания

Тези оръжия се поставят и в съседни на мишената жилища, като техния обхват достига до 10-15 м. Електромагнитните вълни преминават през стени и прозорци, като причиняват вреда не само на мишената, но и на операторите, насочващи апаратурата, както и на хората, живеещи в близост, хоризонтално и вертикално. Ето схема на облъчването:

Глас в мозъка (Voice to Skull (V2K))

На повечето от мишените се използва технология наречена „глас в мозъка”. Тя представлява предаване на гласове (влияещи на съзнанието) или сублиминални (тихи) съобщения, които не се чуват (влияещи на подсъзнанието) директно в слуховия център на мозъка. Никой освен мишената не може да ги чуе. Целта им е да контролират мишената, като се използват заплахи, викове, заповеди, различни видове гласове и внушения. Апаратът излъчва ултракъси УКВ вълни, които проникват през черепа в мозъчната кора и се превръщат в звуци. Схема на тази технология, съществувала още през 1975 г. е изложена тук:

http://www.randomcollection.info/ampsychv2s.pdf

Патент за устройство V2K

Демонстрация на устройството можете да видите в това видео

Публикувано в Тихи оръжия. Leave a Comment »

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: